Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012 19:05

Ωραίο θέαμα καί πολλά γκόλ στο Νηρέας-Παμμηλιακός (vds)

nireas-pammiliakos-1-28-1-2012
Ένα ωραίο παιχνίδι με στρωτό ποδόσφαιρο είδαν οι λίγοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο των Μαρμάρων, παρά το κρύο, το οποίο ήταν εξ' αναβολής για τη δεύτερη αγωνιστική. Οι δύο ομάδες έδειξαν ότι έχουν ποιότητα και ότι η βαθμολογική τους θέση τις αδικεί. Το τελικό 3-2 είναι δίκαιο όμως οι Ναουσαίοι καρδιοχτύπησαν στο τέλος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με ολιγόλεπτη καθυστέρηση καθώς το πλοίο που μετέφερε την αποστολή της Μήλου, άργησε να φτάσει στην Παροικιά και σα να μην έφτανε η ταλαιπωρία αυτή για τους Μηλιούς, έπρεπε να ξεκινήσουν το παιχνίδι σχεδόν χωρίς ζέσταμα, υπό το φόβο του σκοταδιού.
 
Αυτό εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι παίκτες του Νηρέα οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 4' ύστερα από μπαλιά του Αριανούτσου στο Μανώλη Ρούσσο και ωραίο τελείωμα του τελευταίου. Σα να μην έφτανε αυτό, στο 9' έγινε και το 2-0 όταν πάλι από μπαλιά του Αριανούτσου, ο Μοστράτος βρέθηκε στην τροχιά της μπάλας και με κοντινό σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Ο Νηρέας συνέχισε να πιέζει, ο Αριανούτσος βρέθηκε στην περιοχή στο 13', όμως η μπάλα χτύπησε στο χέρι του και στην επόμενη φάση ο Μοστράτος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Από το 25' ο Παμμηλιακός ισορρόπησε το παιχνίδι και σε μία κατεβασιά του, ο Κυρίτσης κέρδισε το πέναλτι από το Μπαρμπαρήγο, που εκτέλεσε εύστοχα ο Αντώνης Ψαθάς στο 30'. Στο 32' ο Μοστράτος είχε ένα σουτ που απέκρουσε ο Μήτση και ακολούθησαν τα υπόλοιπα λεπτά χωρίς τίποτα αξιόλογο μπροστά στις δυο εστίες αλλά με κυκλοφορία της μπάλας στο χώρο του κέντρου.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή για το Νηρέα, όταν ο Τριπολιτσιώτης αντικατέστησε το Δελημπαλταδάκη ο οποίος τραυματίστηκε. Η ομάδα της Πάρου μπήκε και σε αυτό το ημίχρονο δυνατά και στο 52' ο Τόδρη βρήκε με κάθετη μέσα στην περιοχή το μοστράτο, αυτός με παράλληλη προς το τέρμα μπαλιά βρήκε τον Αριανούτσο που έκανε το 3-1. Ο Παμμηλιακός αντέδρασε στο 59', όταν ο Κυρίτσης βρέθηκε τετ α τετ με τον Παπαδάκη, ο οποίος και απέκρουσε. Στο 61' ο Μοστράτος έπιασε την κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή, έστειλε όμως τη μπάλα άουτ. Το παιχνίδι είχε αποκτήσει ρυθμό και στο 63' ο Αντώνης Ψαθάς έκανε το σουτ που όμως μπλόκαρε με δυο προσπάθειες ο Παπαδάκης. Στο 85' η ομάδα της Μήλου κέρδισε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στην περιοχή των Ναουσαίων, πολλά πόδια μπλέχτηκαν στη φάση και ο Μπαργιάμη την έστειλε στα δίχτυα μετά από κόντρα. Ο Νηρέας κράτησε με νύχια και με δόντια τους πολύτιμους τρεις βαθμούς παρά την πίεση του Παμμηλιακού τα τελευταία λεπτά.
Σίγουρα μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αριανούτσος ο οποίος σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε δυο ασίστ για τα υπόλοιπα γκολ της ομάδας του, ο Μοστράτος και ο Τόδρη για τους γηπεδούχους. Για τον Παμμηλιακό προσπάθησε πολύ ο Σιδέρης και ο Κυρίτσης.
 
Στα ευτράπελα του αγώνα, η λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο 35' από το διαιτητή της αναμέτρησης λόγω λάθους. Οι ομάδες γύρισαν και έπαιξαν τα εναπομείναντα λεπτά πριν πάνε στα αποδυτήρια ξανά για την ανάπαυλα!!
 
Να σημειωθεί ότι ο Νηρέας δεν έχει ηττηθεί μέσα στο 2012, αλλά αυτή ήταν η πρώτη του νίκη, ενώ για τον Παμμηλιακό ήταν το πρώτο 90λεπτο τη νέα χρονιά, μετά τη διακοπή του αγώνα με τον Πάγο. Την επόμενη αγωνιστική ο Νηρέας κοντράρεται στο ντέρμπυ της Πάρου με τον ΑΟ Πάρου ενώ ο Παμμηλιακός ταξιδεύει στη Νάξο για να αντιμετωπίσει το Φιλώτι.
 
ΝΗΡΕΑΣ (Σπυρόπουλος) : Παπαδάκης, Ρούσσος Π., Χατζία, Μπαρμπαρήγος, Δελημπαλταδάκης (46' Τριπολιτσιώτης), Μπίμπα, Τόδρη (75' Σουλίδης), Τέτλα, Αριανούτσος (75' Γκεμπόρις), Ρούσσος Μ., Μοστράτος
 
ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ (Γκούντζας) : Μήτση, Καμακάρης, Πουλάκης, Ατανάσοβ, Σιδέρης Α., Μπαργιάμη, Κυρίτσης, Πετσίνης, Παπαδημητρίου (71' Κατρής), Ψαθάς Α., Ψαθάς Ν. (68' Σιδέρης Σ.)

William Hill Poker

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares