Τρίτη, 03 Μαρτίου 2020 12:25

Σκέντζος: Δεν παρείχε καλή φιλοξενία η ΑΕ Μοσχάτου

Το προηγούμενο Σάββατο η Άνω Μερά κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια όμως αυτό δεν έφτανε ώστε να αποδράσει με το διπλό από το Μοσχάτο με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα και να παραμείνει σε δύσκολη θέση όσον αφορά το στόχο που έχει και δεν είναι άλλος από την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο προπονητής Ανδρέας Σκέντζος, αναφερόμενος στο ματς στάθηκε στην φιλοξενία που έτυχε στην ομάδα του από την ΑΕ Μοσχάτου αφήνοντας αιχμές.

Αναλυτικά: "Αυτά που έγιναν στο Μοσχάτο δεν πρέπει να γίνονται στα γήπεδα. Η φιλοξενία δεν ήταν τόσο καλή όσο θα έπρεπε. Ήταν λίγο εκτός ποδοσφαιρικού πλάνου, όμως εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Στη δική μας έδρα είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε παρέχουμε πάντα καλη φιλοξενία. Αντίθετα το Μοσχάτο δεν αντεπεξήλθε σε αυτό το κομμάτι αφού ορισμένοι μας έβριζαν χυδαία από το πρώτο λεπτό. Εμείς θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και αυτό προσπαθούμε".

Όσο για τη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, ο Σκέντζος πρόσθεσε

"Εμείς θα το παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ο στοχος είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Όσο υπάρχει ελπίδα θα ελπίζουμε. Κάθε Κυριακή εμείς θα παίζουμε για να κερδίζουμε και για να τερματίσουμε εκεί που μπορούμε"'

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares