Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012 13:30

Η κοπή πίτας του ΑΜΕΣ Νηρέα

kopi pitas tripolitsiotis

Την Τετάρτη 18/1/12 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Νηρέα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.

Σε μια κατάμεστη από αθλητές, μέλη και φίλους του συλλόγου αίθουσα ο πρόεδρος κ. Τριπολιτσιώτης Σταύρος έκανε ένα μικρό απολογισμό των αθλητικών και πολιτιστικών πεπραγμένων του συλλόγου κατα το έτος 2011.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο δήμαρχος Πάρου κ. Βλαχογιάννης Χρήστος, ο οποίος αφού έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά, συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου για τη συνεχή τους προσπάθεια. Επίσης ανακοίνωσε ότι έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για τη δημιουργία ενός προπονητικού γηπέδου διαστάσεων 60m Χ 30m στην περιοχή "Αγροκήπιο" στη Νάουσα, το οποίο θα βοηθήσει στην ομαλότερη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Την εκδήλωση ακόμη χαιρέτησαν ο αντιδήμαρχος κ. Κωβαίος Μάρκος, η πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κ. Κάγκανη Άννα και ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Νάουσας κ. Μπαρμπαρίγος Γιώργος.

 

Κλείνοντας εκτός από τους προαναφερθέντες, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους του Δήμου, της Επιτροπής Αθλητισμού, των συλλόγων και των φορέων του νησιού και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, το ζαχαροπλαστείο "Χαμηλοθώρης" και τα αρτοποιεία "Αφου Μαργαρίτη-Γλάρος" και "Ραγκούσης" για την προσφορά των πιτών, το catering "Αλιπράντη" και την πιτσαρία "La Piazza" για τον μπουφέ της εκδήλωσης.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου εύχονται σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.

 William Hill Poker

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares