Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012 23:15

Άνω Σύρος-ΑΜΣ Φιλωτίου ''pre game''…

ano-syros asteras-syrou2010

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι, που θα βρεθούν την Κυριακή στις 19:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Σύρο, όπου στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας θα αναμετρηθούν η Άνω Σύρος και ο ΑΜΣ Φιλωτίου.


Τα τελευταία νέα των ομάδων


William Hill Poker Από την ομάδα του Μάκη Πούλου θα απουσιάσουν οι: Σούρλας, Μπελεγρίνης και Αναγνωστόπουλος, ενώ η συμμετοχή ή μη του Στόιτσεφ θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Στην ομάδα της Ανω Σύρου  επανέρχονται οι: Χαβδούλας, Συριανός, Τσιάκαλος και ο Δημητρακόπουλος. Ο προπονητής Μάκης Πούλος επισήμανε τη κρισιμότητα του αγώνα στους ποδοσφαιριστές του, καθώς θεωρεί την φετινή εικόνα του Φιλωτίου πλασματική και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να θεωρηθεί ο αγώνας ένα εύκολο παιχνίδι για τους γηπεδούχους.


Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Φιλωτίου πραγματοποίησε σήμερα την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της Κυριακής και αναμένεται να ταξιδέψει για το νησί της Σύρου χωρίς σημαντικές απουσίες. Το σίγουρο είναι ότι μετά την έλευση στην ομάδα πνέει αέρας αισιοδοξίας στο Ναξιώτικο σωματείο πράγμα που αποτυπώνετε και από την συμμετοχή των παιχτών στις τελευταίες προπονήσεις. Μάλιστα έντονες πλέον είναι και η φήμες για περεταίρω ενίσχυση της ομάδας αφού είναι πολύ κοντά στην απόκτηση πολύ γνωστού ποδοσφαιριστή και μάλιστα προερχόμενου από το περιφερειακό πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares