Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011 22:28

ΑΟ Μυκόνου: ''Σταυροδρόμι τα δύο εντός''...

aom-ilioupoli_2011

Με ανεβασμένη ψυχολογία και με μοναδικό στόχο τη νίκη κατεβαίνει ο ΑΟ Μυκόνου στο Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την Ρόδο.

{div float:left}{/div}Ο αγώνας που θα γίνει στο γήπεδο του ''κορφού'' και θα αρχίσει στης 11:00 το πρωί της Κυριακής, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την αναρρίχηση των Μυκονιατών σε υψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Από την πλευρά του ΑΟ Μυκόνου επικρατεί αισιοδοξία για την συνέχεια…. μετά και από το καλό αποτέλεσμα στα Μελίσσια, το οποίο μάλιστα συνοδεύτηκε από αρκετά καλή εμφάνιση.

Πάντως ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αθανασιάδης και το τεχνικό επιτελείο της Μυκόνου, θέλουν να κοιτάνε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν κάνουν καν αναφορά για το αμέσως και πάλι εντός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία λέγοντας:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας στα Μελίσσια, καθώς και με το θετικό αποτέλεσμα που αποσπάσαμε. Για εμάς ο αγώνας με τη Ρόδο είναι πρόκληση και θα αναζητήσουμε τη νίκη. Για το παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία δεν θέλουμε ακόμα να ασχοληθούμε, καθώς πιστεύουμε ότι πρέπει να κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια».

Πηγές από τη Μύκονο αναφέρουν ότι η αντικατάσταση ή μη, του Καρακίτσου (λύση συμβολαίου) θα εξεταστεί το επόμενο διάστημα και από ότι φαίνεται θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τα επόμενα αποτελέσματα που θα πάρει η ομάδα.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares