Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 23:46

Μήνυμα στήριξης στον Γκεντ Πέκα από την οικογένεια του Πανθηραϊκού

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για τον Πανθηραϊκό είναι αναμφισβήτητα ο Γκεντ Πέκα, ο οποίος λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για αρκετούς μήνες.

Η εκτίμηση στον Γκεντ Πέκα, από όλους στον Πανθηραϊκό είναι δεδομένη και έχει την στήριξη τους στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αφού το θέλω του ποδοσφαιριστή είναι η συμμετοχή του στην προετοιμασία και η προσφορά του στον σύλλογο μέσα από τον οποίο ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος παρακολουθεί αρκετές προπονήσεις της ομάδας, όμως σήμερα οι συμπαίκτες του θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και η διοίκηση να του ευχηθεί περαστικά μέσα από το ακόλουθο ποστ στο facebook:

«Παρουσία του Γκέντ Πέκα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής γέννημα-θρέμμα του Συλλόγου μας, δεν μπορεί να πάρει μέρος στην φετινή προετοιμασία της ομάδας μας λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού, εύχονται στον αθλητή μας ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!!».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares