Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 13:16

Δεν το κουνούν από το Καμάρι Φίλων και Σπανός

Ο Στάθης Φίλων είναι ο ποδοσφαιριστής που ίσως έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει πετύχει η Θύελλα Καμαρίου.

«Στρατηγός» τόσο εντός όσο εκτός γηπέδου, ασυμβίβαστος με την ήττα και ένας ποδοσφαιριστής που είναι ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στην περιοχή του Καμαρίου αλλά γενικότερα στη Σαντορίνη.

Από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στο Καμάρι, έδειξε ότι θα είναι ο ηγέτης της ομάδας και γι αυτό το λόγο άλλωστε φοράει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η περσινή σεζόν ήταν για εκείνον αλλά και για την ομάδα ορόσημο αφού επέστρεφε με τη σειρά του στην Γ’ Εθνική, με τον Φίλων να τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κερδίσει ακόμη περισσότερη εμπιστοσύνη από την πλευρά της διοίκησης που του πρότεινε συμφωνητικό συνεργασίας για ακόμη μια σεζόν.

Ο Πειραιώτης άσος με τη σειρά του δεν θα μπορούσε να μην αποδεχθεί και οι δυο πλευρές σε διάστημα λίγων λεπτών έδωσαν τα χέρια ανανεώνοντας το ραντεβού τους στα τέλη Ιουλίου όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Το έτερο πρόσωπο που θα πορευτεί από κοινού με την ομάδα του Καμαρίου ακούει στο όνομα «Ανδρέας Σπανός».

Ο πολύπειρος αμυντικός που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ακάδημο και ΑΕ Ηρακλείου συμφώνησε με τη σειρά του ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τη Θύελλα Καμαρίου.

Αξιόπιστη λύση με συχνά ανεβοκατεβάσματα σε όλο το γήπεδο, ο Ανδρεας Σπανός μπορεί να καλύψει θέση και στην άκρη της αμυντικής γραμμής αλλά και σαν στόπερ, γεγονός που δείχνει ότι θα προσφέρει πάρα πολλές λύσεις στον προπονητή Βαγγέλη Χαντέ.

Για όσους δεν γνωριζουν ο Φίλων έπαιξε 21 παιχνίδια πέρυσι στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ ο Σπανός χρησιμοποιήθηκε ακριβώς τα ίδια παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της Θύελλας Καμαρίου για τον Ανδρέα Σπανό:

Το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αμυντικό Σπανό Ανδρέα.

Ευχόμαστε στον Ανδρέα μια ακόμη σεζόν γεμάτη επιτυχίες και καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας μας.

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares