Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011 00:44

Σοκ για Άνω Σύρο...Μεγάλη νίκη για Άνω Μερά!

ano_syros_anw_mera_1

Η Άνω Μερά πέρασε νικηφόρα από τη Σύρο και έκανε την μεγαλύτερη έκπληξη έως τώρα του πρωταθλήματος αφού επιβλήθηκε της Άνω Σύρου με 2-1. Οι Μυκονιάτες με δύο φάουλ του Μαρτίνου σημείωσαν μια μεγάλη νίκη καθώς οι Συριανοί είναι μία εκ των φαβορί για τον τίτλο. Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν κακό αφού οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες και μάλιστα θα μπορούσαμε να τις μετρήσουμε με τα δάχτυλα του ενός χεριού.

{div float:left}{/div}Οι δύο ομάδες έκαναν πάρα πολλά αβίαστα λάθη και σε καμιά στιγμή του παιχνιδιού δεν κατάφεραν να πιάσουν ρυθμό. Οι ποδοσφαιριστές της Άνω Σύρου πλήρωσαν το άγχος τους αφού πριν την έναρξη του αγώνα γνώριζαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Πανθηραϊκού με τον Νηρέα που έληξε με 1-1.

Από την πλευρά τους οι Μυκονιάτες με  την πολυπρόσωπη άμυνα που είχε παρατάξη ο κ. Τζόρβας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κράτησαν μακριά από την εστία του Αγγελίδη τους Συριανούς.

Το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο αφού η Άνω Μερά με δύο φάουλ ένα σε κάθε ημίχρονο νίκησε την Άνω Σύρο.

Τέλος, το παιχνίδι αυτό θα πρέπει να γίνει ένα γερό μάθημα για τους Συριανούς αφού θα πρέπει να ξέρουν ότι για να κερδίσεις έναν αγώνα θα πρέπει να ιδρώσεις τη φανέλα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

ano_syros_anw_mera_2

Φάσεις – Γκολ

Στο 6’ ο Μπελεγρίνης από μακριά προσπάθησε να νικήσει τον Αγγελίδη, όμως ο τερματοφύλακας της Άνω Μερά με διπλή προσπάθεια απόκρουσε τη μπάλα.

Στο 17’ ο Μαρτίνος από μακριά επιχείρησε σουτ και ο Σαγρές με υπέρ ένταση έβγαλε τη μπάλα.

Στο 19’ ο Κατρατζόπουλος λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στην εστία της ομάδας του όταν η κεφαλιά που πήρε μέσα στην περιοχή, πήρε ανάποδη τροχιά και πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αγγελίδη.

Στο 22’ ο Αναγνωστόπουλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα το κόρνερ του Μανουδάκη.

Στο 39’ ο Μαρτίνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του τέρματος της Ά νω Σύρου και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 42’ ο Στόιτσεφ επιχείρησε σουτ από μακριά, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων δεν δυσκολεύτηκε να αποκρούσει.

Στο δεύτερο μέρος το μοναδικό αξιόλογο που μπορέσαμε να καταγράψουμε ήταν το δεύτερο γκολ της Άνω Μερά και αυτό στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και συγκεκριμένα με τον Μαρτίνο στο 94’. Ο ποδοσφαιριστής τηςΜυκονιάτικης ομάδας εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση και αρχικά η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα.

ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ: Σαγρές, Δημόπουλος, Βαβουράκης (69’ Σούρλας), Χαβδούλας, Αναγνωστόπουλος, Αληφραγκής, Πάπιτσης (69’ Δημητρακόπουλος), Τζώρτζης, Stoychef, Μανουδάκης, Μπελεγρίνης.

ΆΝΩ ΜΕΡΑ: Αγγελίδης, Ανουφέρκο, Κουτσούκος, Κατρατζόπουλος, Κεραμιδάς, Γάτσος, Μαρτίνος, Ασημομύτης Α. (94’ Ασημομύτης Ε.), Θεοχάρης (83’ Αμημομύτης Ν.), Τόσκα (92’ Δήμα).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares