Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 21:08

Ανδριακός: Κάποιοι στερούν το ποδόσφαιρο από τα παιδιά

Προβληματισμένοι με την στάση των ομάδων του 1ου ομίλου της Κ14 παρουσιάζονται οι άνθρωποι του Ανδριακού, καθώς με επιστολή τους προς την ΕΠΣ Κυκλάδων εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για την στάση των ομάδων που αρνούνται να ταξιδέψουν στο νησί της Άνδρου, αναβάλλοντας συνεχώς τους προγραμματισμένους αγώνες.

Οι διοικούντες του συλλόγου εξαιρούν τον Αίαντα Σύρου, ο οποίος ταξίδεψε κανονικά και ζητούν από την ένωση να βρεθεί μία λύση στην πρακτική που έχει ως αποτέλεσμα την στέρηση του ποδοσφαίου από τα παιδιά.

Η ανακοίνωση:

gggjhhjftdyrdktj_84cd3.jpg

Δυςτυχϊσ για μια ακόμθ φορά βριςκόμαςτε ςτθν δυςάρεςτθ κζςθ να αςχολοφμαςτε γιατί ΔΕΝ παίηουν ποδόςφαιρο τα παιδιά. Παρϋόλεσ τισ προςπάκειεσ τθσ ΕΠ΢ Κυκλάδων να διοργανϊςει ανταγωνιςτικά πρωτακλιματα ςε όλεσ τισ κατθγορίεσ, χαρίηοντασ τι άλλο, χαρά ςτα παιδιά των νθςιϊν, δυςτυχϊσ ακόμα και ςιμερα υπάρχουν ομάδεσ από τθ ΢φρο( πλην του Αίαντα ΢φρου) που αρνοφνται ϋϋπειςματικάϋϋ να ζρκουν να παίξουν ποδόςφαιρο ςτθν Άνδρο. Βριςκόμαςτε δε ςτο τραγελαφικό ςθμείο μετά από ζνα δίμθνο ςυνεχϊν αναβολϊν που αιτοφνται οι εν λόγω ομάδεσ, (με πραγματικζσ αιτίεσ ι μθ), το προςεχζσ ΢αββατοκφριακο να ζχουμε ανάδειξθ πρωτακλθτι ςτθν κατθγορία Κ14, και ο Ανδριακόσ ακόμα να ζχει να παίξει τρία παιχνίδια. Κφριε Πρόεδρε, προφανϊσ δεν ξεκινάμε όλα τα ςωματεία από τον ίδιο παρανομαςτι που δεν είναι άλλοσ από το να προάγουμε τον ακλθτιςμό και τθν χαρά των παιδιϊν που αςχολοφνται με το ποδόςφαιρο. Σο οικονομικό ςυμφζρον δυςτυχϊσ κακορίηει το που παίηουν και με ποια ομάδα. Γνωρίηουμε πολφ καλά «τθν αναςτάτωςθ» τον ΢επτζμβριο από τα εν λόγω ςωματεία ςτο άκουςμα ότι ο όμιλοσ κα ιταν με 8 ομάδεσ (ο πιο μεγάλοσ ςε όλεσ τισ θλικιακζσ κατθγορίεσ) με τον Ανδριακό μζςα ςτον όμιλο. Ωσ Ανδριακόσ είμαςτε απόλυτα ςφμφωνοι ςτθ ιδζα ςασ ότι ΣΟ ΠΟΔΟ΢ΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΣΑ ΝΗ΢ΙΑ ΜΑ΢. Δυςτυχϊσ όμωσ δεν το αντιλαμβάνονται ζτςι όλοι. Εμείσ ωσ ςωματείο δεν επικυμοφμε τθν τιμωρία κανενόσ ςυλλόγου, οφτε μασ ενδιαφζρει να παίρνουμε βακμοφσ ςτα χαρτιά… ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΤΜΕ ΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑ΢ ΝΑ ΠΑΙΞΟΤΝ ΠΟΔΟ΢ΦΑΙΡΟ και κάποιοι ακόμα και ςιμερα τουσ το ςτεροφν. Ο Ανδριακόσ όντασ ςτθν πιο δφςκολθ κζςθ γεωγραφικά και λόγω τθσ προβλθματικισ ακτοπλοϊκισ ςφνδεςθσ, εντοφτοισ εκπλθρϊνει τισ αγωνιςτικζσ του υποχρεϊςεισ ςτο ακζραιο ςε όλα τα αγωνιςτικά τμιματα (Ανδρικό, Κ14, Κ12). Οι εν λόγω ομάδεσ ένα και μόνο ένα ματσ ζχουν δφςκολο ςτθν μετάβαςθ αλλά αρνοφνται να ζρκουν, τθν ςτιγμι που μόνο το Κ14 του Ανδριακοφ ζχει μεταβεί 4 φορζσ ςτο όμορφο νθςί τθσ ΢φρου. Κανζνασ δεν ζχει δικαίωμα να παίηει με τουσ γονείσ και τθν ψυχολογία των παιδιϊν και γι αυτό το λόγο είμαςτε αναγκαςμζνοι να βροφμε εναλλακτικζσ ςτο πρόβλθμα αυτό, Άνδρος 17-04-2019 ενδεχομζνωσ και με τθν ςυμμετοχι μασ ςε άλλο πρωτάκλθμα. Γνωρίηουμε τισ προςπάκειεσ τισ ΕΠ΢ Κυκλάδων και εςάσ προςωπικά, δυςτυχϊσ όμωσ το όραμα ςασ δεν είναι κοινό για όλουσ. Κφριε Πρόεδρε αναμζνουμε τισ περαιτζρω κινιςεισ ςασ, ζχουμε εμπιςτοςφνθ ςτθν διοργανϊτρια αρχι, αλλά πλζον και εμείσ ζχουμε ζνα ςκοπό ωσ ςωματείο να υπθρετιςουμε, που δεν είναι άλλοσ από τον ακλθτιςμό και το ευ αγωνίηεςκαι. Με εκτίμθςθ Σο Δ΢ του Ανδριακοφ Ο.Φ.
Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares