Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 17:59

Γκούφας: Με δουλειά και αφοσίωση για να φτάσει η Μικτή Κυκλάδων στον τελικό

Να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους θα επιδιώξει η Μικτή ΕΠΣ Κυκλάδων στην γ' φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που θα γίνει στην πρωτεύουσα.

Αύριο, τόσο οι νέοι όσο και οι παίδες θα μπουν στην κληρωτίδα και οι βλέψεις ανεξάρτητα από τον αντίπαλο για ακόμη μια χρονιά είναι υψηλές.

Στόχος και σκοπός είναι η Μικτή να φανεί ανταγωνιστική και να δείξει ότι η περσινή πορεία δεν ήταν ένα... πυροτέχνημα αλλά προϊόν δουλειάς από τον Ενωσιακό προπονητή, των παικτών και τις ομάδες.

Ένας από τους παίκτες που αγωνίζεται σε επίπεδο νέων και έχει την εμπειρία μετά την περσινή κατάκτηση της 3ης θέσης είναι ο Κώστας Γκούφας.

Ο ακραίος επιθετικός του ΠΑΣ Νάξου εξέφρασε μέσω δηλώσεων του στο sportcyclades.gr την πεποίθηση του για τους στόχους της ομάδας, το γεγονός ότι ναι μεν υπάρχουν δυσκολίες αλλά πάντα βρίσκονται οι τρόποι για να ξεπερνιόνται στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως φαντάζεσαι στην γ' φάση με δεδομένο ότι και πέρυσι έζησες την εμπειρία;

Όπως και πέρυσι ετσι και φέτος η γ'φάση φαντάζομαι οτι θα ειναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε στην επόμενη φαση.

-Τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος από την Μικτή ομάδα;

Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει φέτος από την μικτη ομάδα να κάνει μια καλή πορεία σαν την περσινή και υπόσχομαι όπως και όλα τα παιδιά να δώσουμε το 100% του εαυτού μας ώστε να φτάσουμε στον τελικό.

-Αρκετοί θεωρούν ότι η περσινή ομάδα είχε περισσότερο ταλέντο. Τι έχεις να πεις;

Θεωρώ ότι και φέτος στην ομάδα υπάρχει ταλέντο και το αποδείξαμε με το απόλυτο των νικών στην α' φάση. Θα επιδιώξουμε να το δείξουμε και στην γ' φάση δικαιώνοντας τους εαυτούς μας.

-Τι μήνυμα έχεις να στείλεις στον κόσμο των Κυκλάδων;

Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μαζι με τον προπονητη μας Γιωργο Μοστρατο για να κάνουμε άλλη μια φορα όλες της Κυκλάδες υπερήφανες.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares