Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 21:02

Ευμορφόπουλος: Οικογένεια μου ο Άγιαξ Σύρου και η Μικτή

Στο ματς της πρεμιέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου άνοιξε το σκορ και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του αλλά και στην πορεία της ΕΠΣ Κυκλάδων σε όλο το θεσμό.

Ο Νικηφόρος Ευμορφόπουλος, διέγραψε μια καταπληκτική πορεία με το συγκρότημα της Κ16, και σίγουρα θα πρέπει να αισθάνεται ευλογημένος που αποτελεί μέλος της Μικτής.

Ο άσος του Άγιαξ Σύρου που οδηγεί και την ομάδα που ανήκει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων μιλάει για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων για τον Άγιαξ και την πορεία της ομάδας του Γιώργου Μοστράτου. 

Αναλυτικά, το σχόλιο του

Πως σχολιάζεις την πορεία του Άγιαξ (Κ16) στο φετινό πρωτάθλημα;

Ο Άγιαξ Σύρου είναι μια από τις καλύτερες ακαδημίες στις Κυκλαδες. Ειδικότερα η Κ16 αποτελείται σχετικά από καινούργια μέλη τα οποία είναι πολύ... δεμένα μεταξύ τους. Είναι μια ομάδα δυναμική με ποιότητα και στόχους, γι αυτό το λόγο κιολας δουλεύουμε όλοι πολύ σκληρά.

Μια τοποθέτηση για την πορεία της Μικτής;

Η πορεία της Μικτής στη φάση των ομίλων ήταν κάτι που όλοι το περιμέναμε. Ήμασταν το φαβορί και το αποδείξαμε στο γήπεδο με το 4/4 τις ανατροπές και τα υψηλά σκορ. Περιμένουμε την κλήρωση με αγωνία και θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στους 8.

Ποιες είναι οι διάφορες του να αγωνίζεσαι στη Μικτή και στον Άγιαξ;

Δε θεωρώ ότι υπάρχουν διάφορες στο να αγωνίζεσαι στον Άγιαξ από τη Μικτή. Θεωρώ και τις δυο ομάδες οικογένεια μου και προσπαθώ να τα δίνω όλα όποια φανέλα κι αν φοράω.

Μπορεί ο Άγιαξ να φτάσει μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος;

Προσωπικά, πιστεύω ότι ο Άγιαξ αξίζει να είναι στον τελικό γιατί όπως είπα και πριν είναι μια ομάδα ποιοτική με παίχτες δεμένους. Επίσης θα είναι και η ανταμοιβή των κόπων όλης της χρονιάς.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares