Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011 18:33

Στην Πάρο ο Παμμηλιακός με αντίπαλο το Νηρέα. Ξεκινάει το τοπικό ποδοσφαίρου.

nireas_pammiliakos1

Την δεύτερη του έξοδο πραγματοποιεί ο Παμμηλιακός το Σάββατο 29/10 για το πρωτάθλημα Α’ Κυκλάδων, για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Νηρέα.

Η ομάδα της Μήλου ευελπιστεί σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα μετά από την ήττα της πρεμιέρας στη Σαντορίνη από τη Θύελλα Καμαρίου με 1-0.

 

Ο Νηρέας αποτελεί ένα ακόμα ερωτηματικό για τη φετινή χρονιά καθώς πρόκειται για μια νέα ομάδα που δημιουργήθηκε από την συγχώνευση του Νηρέα Πάρου με τον Μαρπησσαϊκό.

Ο προπονητής του Παμμηλιακού Ζαχαρίας Γκούντζας είχε την ευκαιρία να δουλέψει δύο σερί εβδομάδες με την ομάδα και να την παρουσιάσει πιο αποφασισμένη και έτοιμη για τη νίκη.

Ξεκινάει το Σαββατοκύριακο το Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου:

Το 2ο Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Παμμηλιακός Α.Σ. ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου. Συμμετέχουν 6 ομάδες από τις οποίες τις 2 αποτελούν παίχτες των ακαδημιών και της δεύτερης ομάδας του Παμμηλιακού. Οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν είναι Ρέμβη, Τρυπητή, Αδάμαντας και Πολώνια. Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης των αγώνων που θα γίνονται τα Σαββατοκύριακα που η πρώτη ομάδα του Παμμηλιακού δεν έχει εντός έδρας παιχνίδι είναι το εξής.

29-30/10

Ρέμβη-Τρυπητή

Πολλώνια-Παμμηλιακός Α’

5-6/11

Ρέμβη- Παμμηλιακός Β’

Τρυπητή-Αδάμαντας

12-13/11

Παμμηλιακός Α’-Αδάμαντας

Πολλώνια- Παμμηλιακός Β’

19-20/11

Τρυπητή-Παμμηλιακός Β’

Ρέμβη-Αδάμαντας

26-27/11

Τρυπητή- Παμμηλιακός Α’

Ρέμβη-Πολλώνια

3-4/12

Παμμηλιακός Α’- Παμμηλιακός Β’

Πολλώνια-Αδάμαντας

10-11/12

Ρέμβη- Παμμηλιακός Α’

Τρυπητή-Πολλώνια

17/12

Αδάμαντας- Παμμηλιακός Β’

Χοροεσπερίδα Παμμηλιακού το Σαββατόβραδο στο Καρνάγιο Club

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την ενίσχυσή της ομάδας το Δ.Σ. του Παμμηλιακού Α.Σ. σας προσκαλεί στην χοροεσπερίδα που διοργανώνει το Σάββατο 29 Οκτωβρίου το βράδυ στο Club Καρνάγιο στον Αδάμαντα (Λαγκάδα).

«Ενισχύστε την ομάδα και ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί. Με πολλά δώρα!» λοιπόν για την ανάπτυξη του αθλητισμού για παιδιά και μεγάλους στο νησί μας.

Συνεχίζεται η Δημοσκόπηση του Sportcyclades.gr - «Τι ομάδα είσαι στις Κυκλάδες;»

Συνεχίζεται το ενδιαφέρον γκάλοπ που έχει αναρτήσει στη σελίδα του το κυκλαδίτικο αθλητικό portal sportcyclades.gr. Εκεί μπορεί ο καθένας να ψηφίσει ποια ομάδα υποστηρίζει από κάθε κατηγορία των Κυκλάδων. Ψηφίζουμε λοιπόν κάνοντας κλικ στο παρακάτω link: http://www.sportcyclades.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3421&Itemid=497

Tου Τάσου Βενιζέλου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares