Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011 09:31

Μύκονος: Κρίνεται από την... απεργία

aom-fasi_kilikis

Από την απεργία της ΠΝΟ (Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία) εξαρτάται η... τύχη της κυριακάτικης φιλικής αναμέτρησης της Μυκόνου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λαυρίου.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν τις εξελίξεις, προκειμένου να γνωρίζουν αν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Αττική για τη διεξαγωγή της συνάντησης. Ο προπονητής των κυανόλευκων, Γιώργος Αθανασιάδης υπογράμμισε: 'Τα φιλικά γίνονται με σκοπό οι ποδοσφαιριστές μας να αποκτήσουν ρυθμό. Δουλεύουμε πολύ έτσι ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς'.

Σε ερώτηση για το αν αυτή η αναβολή επηρεάζει την ομάδα, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: 'Από τη μια μάς προβληματίζει εξαιτίας της μεγάλης προαγωνιστικής περιόδου που έχουμε πραγματοποιήσει. Από την άλλη, βέβαια, μας κάνει και καλό, διότι δεν θα έχουμε τραυματίες στη έναρξη του πρωταθλήματος'. Σε ό,τι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο κομμάτι, εκτός αγωνιστικής δράσης παραμένει ο Θεοδώρου, ο οποίος πρόσφατα πραγματοποίησε μια αρθροσκόπηση στο μινήσκο, αλλά και ο Κεκελής ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο κοιλιακούς.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares