Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 20:54

Το ''γκολ-Ακη'' και οι μάγκες συμπαίκτες του Παναγιώτη Ραμπαβίλα

Δικαίως φέρει MVP του ντέρμπι, καθώς ήταν ο παίκτης που στην εκπνοή του αγώνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΑΟ Μυκόνου χαρίζοντας στην ομάδα του μία τεράστια νίκη που ισοδυναμεί με τη μισή χρονιά για τον ΑΟ Σύρου.

Φυσικά ο λόγος γίνεται για τον ‘’Κίλερ’’ του ΑΟ Σύρου Παναγιώτη Ραμπαβίλα, ο οποίος φέτος μπορεί αν μην σκοράρει κατά ριπάς, αλλά τέρματα όπως αυτό μπορεί να χαρακτηριστούν ως «χρυσός» για την ομάδα του, που πλέον, μετά από τη σημαντική νίκη με 0-1 κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου βλέπει την κορυφή να έρχεται πιο κοντά σε αυτόν, με το ντέρμπι της 12ης Ιανουαρίου του 2019 να κρίνει πολλά όσο αφορά την προνομιούχο πρώτη θέση του ομίλου.

Το sportcyclades.gr, βρήκε τον Παβαγιώτη Ραμπαβίλα και μίλησε μαζί του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το γκολ που πέτυχε και την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, με τον ίδιο να αποκαλύπτει το μυστικό τις επιτυχίας, που όπως είπε είναι η μαγκιά, η καρδιά και η αυτοθυσία που διαθέτουν οι συμπαίκτες του.

dfsdsdffasfd_2eb3b.jpg

Όσο για το γκολ που πέτυχε και τη νίκη αυτή την αφιερώνει όπως είπε στον φίλο του τον Άκη, ο οποίος είναι ένας από τους ανθρώπους που τον έχουν αμφισβητήσει ανοικτά.

- Παναγιώτη, σήμερα ο ΑΟ Σύρου έκανε ένα μεγάλο διπλό και απέδειξε ότι μπορεί και φέτος να διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι σε ομάδες που χαρακτηρίζονται φαβορί

«Είναι γραφτό για τον ΑΟΣ, ακόμα και όταν ξεκινάει με στόχο απλά να περάσει στην επόμενη φάση με ομάδα που φτιάχτηκε στο πόδι και με όλα όσα έγιναν μέχρι τώρα στην ομάδα, που έχει περάσει πολλά στάδια, να πρωταγωνιστεί θέλοντας και μη. Σίγουρα λοιπόν ο ΑΟΣ μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα αν το θελήσει η διοίκηση... Ο στόχος όμως φέτος ήταν να περάσει η ομάδα στα μπαράζ. Και ήμαστε πολύ κοντά. Πάντως εμείς σαν πιστοί στρατιώτες της μπαίνουμε στο γήπεδο να κερδίσουμε. Σίγουρα η Άνω Μερα και η Μύκονος είναι τα μεγάλα φαβορί λόγο μπάτζετ, αλλά νομίζω ότι και ο ΑΟΣ που δεν έχει χάσει κανένα από τα 3 παιχνίδια μαζί τους είναι φαβορί λόγο καρδιάς, μαγκιάς και αυτοθυσίας των παιχτών του».

- Το γκολ της νίκης ήρθε από εσένα τον αρχηγό... Πως είναι το συναίσθημα να κάνεις ένα τέτοιο χριστουγεννιάτικο δώρο στους συμπαίκτες, το τεχνικό επιτελείο, τον κόσμο και την διοίκηση;

«Πολύ ωραίο συναίσθημα είναι η αλήθεια αλλά είναι τόσο ωραίο γιατί είναι στο 90’ σε μια έδρα που ο ΑΟΣ έχει να κερδίσει πολλά χρόνια. Επίσης είναι ωραίο γιατί κλείνει μια χρόνια που έχουν γίνει πολλά σε αυτήν την ομάδα και νομίζω αυτή η νίκη τα υπερκαλύπτει όλα και αφήνει μια γλυκιά γεύση για το 2018. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα διοίκηση προπονητή παίχτες γιατί φέτος μετά από ένα σημείο και μετά ήμαστε ομάδα με όλη την σημασία της λέξης».

- Ο ΑΟΣ νίκησε χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, αυτό είναι που λέμε το μέταλλο του νικητή – πρωταθλητή που διαθέτει;

«Επιθετικά δεν έπιασε καλή απόδοση αμυντικά νομίζω παίρνει άριστα. Για το μέταλλο του πρωταθλητή δεν ξέρω αλλά του νικητή ναι. Ήμαστε και τυχεροί σήμερα είναι η αλήθεια γιατί η Μύκονος ήταν καλύτερη αλλά η τύχη όπως έχω ξαναπεί είναι με τους δυνατούς κάποιες φορές. Τελειώνουμε το 2018 αήττητοι στο πρωτάθλημα. Στο κύπελλο χάσαμε αλλά με άλλον προπονητή. αυτό λέει πολλά... Όποτε σίγουρα έχουμε το μέταλλο νικητή όπως και η διοίκηση του ΑΟΣ με Φώσκολο μπροστάρη».

- Πρόπερσι οδηγούσες την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ κάθε Κυριακή. Φέτος το γεγονός ότι δεν σκοράρεις όπως παλαιότερα έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχεις αλλάξει θέση πηγαίνοντας στα χαφ;

«Πολλά έχουν να κάνουν που δεν έχω πολλά γκολ μέχρι τώρα. Σίγουρα ότι στα 4-5 πρώτα παιχνίδια έπαιζα χάφ έπαιξε ρόλο. Αλλά δεν το κυνηγάω να βγω πρώτος σκόρερ. Αν το κυνηγούσα θα έκανα και τα πέναλτι. Σίγουρα ήμουν και άτυχος με δοκάρια και ευκαιρίες αλλά αυτό που μετράει φέτος για εμένα περισσότερο από τα γκολ είναι να κερδίζει η ομάδα. Και στην τελική τι να το κάνω αν έχω 10 γκολ και δεν βάλω στα μεγάλα παιχνίδια ;;; Όποτε προτιμώ αυτό που έγινε σήμερα από το να βάλω 3-4 γκολ στον Άγιαξ και στην Άνδρο πχ.».

- Που αφιερώνεις το γκολ και τη νίκη;

«Τη νίκη την αφιερώνω στον φίλο μου τον Άκη, ου μου είπε δημόσια ότι αν ήταν πρόεδρος στην ομάδα θα με είχε βγάλει εμένα και πολλούς λόγω απόδοσης. Ευτυχώς λοιπόν που είναι πρόεδρος ο Φωσκολος και ξέρει ποτέ θα παίξουν οι παίκτες του και σε ποια παιχνίδια... καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και ευτυχία και λιγότερη κακιά και μιζέρια!».

Τέλος θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην διοίκηση που είναι κοντά μας, όπως οι: Ζιάβρας, Ιωαννίδης, Ραουζαίος, Χατζαντώνης και φυσικά ο πρόεδρος και όλα τα μέλη του συμβουλίου.

ΑΟ Μυκόνου - ΑΟ Σύρου (highlights)

Χρυσό τρίποντο στη Μύκονο για τον ΑΟ Σύρου [vid]

 

dfhhdhfh_05c63.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares