Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018 17:42

Πολύτιμος βαθμός για την Θύελλα Καμαρίου στο Περιστέρι [vid]

Πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία πήρε η Θύελλα Καμαρίου μένοντας στο 1-1 με τον Άγιο Ιερόθεο στη Χωράφα για την 10η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη παρότι δεν έκανε την καλύτερη του εμφάνιση πήρε έναν πολύτιμο βαθμό απέχοντας πλέον έναν βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο 15' ο Μάριος Αργυρίου με σουτ έκανε το 0-1, τιμωρώντας την παλιά του ομάδα, με τους γηπεδούχους στο 30' να ισοφαρίζουν με πέναλτι του Κράσι (χέρι Δημητρακόπουλου).

Στο 35' ακυρώθηκε γκολ του Κράσι με κεφαλιά ως οφσάιντ μετά από σέντρα του Σουλελέ. 

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, το ματς ήταν μοιρασμένο στο α' μέρος, με την Θύελλα Καμαρίου να είναι ανώτερη στην επανάληψη χωρίς ωστόσο να εκμεταλλευτεί τις φάσεις που δημιούργησε. 

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Δημήτρης Βαφειάδης) Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Χαραλάμπους, Τσατσαρής, Μπούρας, Μπαλατσούρας, Λέσι, Αποστολόπουλος (62' Τσαρκάνι), Κράσι, Νικολέτος (79' Μπριστογιάννης), Σουλελές (88' Συμάκος).

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Σπανός, Δημητρακόπουλος, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Δαβιλάς (70' Μανέ), Ζανελάρι (90+1 Αρβανίτης), Αργυρίου (90+3 Γατσέλος), Μαυρομάτης (46' Σιμιτσής).  

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares