Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 12:52

Δεμπεγιώτου: "Αξιόλογο σύνολο που θα... κόψει βαθμούς η Άνω Μερά"

Η γυναικεία ομάδα της Άνω Μεράς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα από την Ελλάδα Ποντίων.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα η εικονα της Μυκονιάτικης ομάδας άφησε ενθουσιασμένη την προπονήτρια των ''βυσσινί'', Σμαράγδα Δεμπεγιώτου.

Η ίδια εξήρε το εγκώμιο των νεαρών αθλητριών του Δημήτρη Μανταφούνη με την ίδια να δηλώνει στο sportcyclades.gr τα εξής

"Η ομάδα μας αν και μόλις δύο μηνών έχει ένα πολύ δεμένο σύνολο με αγωνιστική πειθαρχία παίζει στρωτό ποδόσφαιρο με τη μπαλα κάτω που θα ζήλευαν ομάδες χρόνων. Έχουμε τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα κι αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο για το μέλλον. Στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ανω μέρα Μυκόνου που ειχε ένα αξιόλογο σύνολο που πάλεψε μέχρι το 90 επιβάλλαμε το ρυθμό μας πάρα τη κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και επικρατήσαμε άνετα παρότι αναγκάστηκαμε να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας αφού η μπάλα σε αρκετά σημεία δε κυλούσε. Θεωρούμε ότι ο αντίπαλος θα κόψει στη πορεία βαθμούς από ομάδες το ομίλου μας. Φαβορι στον όμιλο που μας λένε όχι δε μας απασχολεί. Σαν καινούργια ομαδα που μόλις ξεκίνησε το πρωταθλημα κοιτάμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς μόνο. Βλέπουμε το επόμενο ματς και κάθε ματς ξεχωριστά μέχρι τη λήξη του πρωταθληματος. Ευχόμαστε καλή πορεία στη συμπαθέστατη ομαδα της Μυκόνου "

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares