Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 08:42

ΦΙΛΙΚΟ: ΑΟ ΠΑΡΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ 1-3

ao-parou-asteras-14-9-2011-1

Το πρώτο τους φιλικό αγώνα έδωσαν χτες το βράδυ οι δύο παριανές ομάδες στον Δημοτικό Στάδιο του νησιού.

Και οι δυο παρουσιάστηκαν αρκετά ανέτοιμες και είναι πολύ λογικό μιας και ο ΑΟ Πάρου διανύει την 4η εβδομάδα προετοιμασίας του ενώ ο Αστέρας μόλις την 2η.

Ο κ. Ερρίκος χρησιμοποίησε αρκετούς από του παίκτες που είχε στη διάθεση του, ενώ από την άλλη ο κ. Κένερ έβαλε στο ματς και τους 14 παίκτες του είχε πάρει στην αποστολή.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Ο ΑΟ Πάρου είχε την υπεροχή καθ’ όλη την διάρκεια του φιλικού αλλά χωρίς αποτέλεσμα μιας και ελάχιστα τροφοδοτήθηκαν σωστά οι επιθετικοί. Η ομάδα φάνηκε αρκετά «πιασμένη»  από την προετοιμασία αλλά έδηξε στοιχεία ορθολογικής ανάπτυξης που στο μέλλος θα βγει το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμούν οι άνθρωποι του ΑΟΠ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

Η ομάδα του κ. Κένερ ήταν αρκετά καλή με ένα συμπαγές αμυντικό σύστημα που άρχιζε από τα χάφ και με αντεπιθέσεις οι οποίες έβγαιναν από την πίεση στον χώρο του κέντρου, όπου τις περισσότερες φορές ήταν εύστοχες. Από τα δυσάρεστα είναι ο τραυματισμός του Ρούσσου Βαγγέλη ο οποίος θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 10 μέρες.

Τα Γκολ

Για την ιστορία τα γκολ σημείωσαν οι Αλιπράντης Φραγκίσκος με ωραίο πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή στο 30’ έπειτα από σέντρα του Cornel. Το 0-2 έκανε ο Χριστόφορος Λευτέρης σε αντεπίθεση, έπειτα από κάθετη πάσα του Ρούπα, ενώ το 0-3 έκανε το Βιτζηλαίος Παναγιώτης, 3 λεπτά αργότερα όταν έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με ατομική προσπάθεια πλάσαρε σωστά τον Νίκα. Το τελικό 1-3 σημείωσε ο Μουλάς με εκτέλεση πέναλτι 7 λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα του κ. Αποστόλου.

Οι δύο ομάδες έδωσαν νέο ραντεβού αυτή τη φορά στο γήπεδο του Αστέρα στα Μάρμαρα.

 


ΦΙΛΙΚΟ ΑΟ ΠΑΡΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ 1-3 by sportcyclades
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares