Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 20:49

Πανθηραϊκός: Νίκη με «τσαμπουκά» και τραπέζι για τα επινίκια!

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Πανθηραϊκού μετά τη χθεσινή νίκη επί της Τριγλίας. Η ομάδα της Σαντορίνης ξεκίνησε με χαμόγελα το 2018 αφού πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Το πόσο πολύ ήθελαν τη χθεσινή νίκη οι παίκτες του Πανθηραϊκού έγινε αντιληπτό από τα πρώτα λεπτά, αφού όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου είδαν μια ομάδα που ξεχείλιζε από πάθος και αποφασιστικότητα. Με δυνατές μονομαχίες και αρκετό ποδοσφαιρικό τσαμπουκά οι μπλε επέβαλαν από νωρίς το δικό τους ρυθμό φτάνοντας τελικά σε μια δίκαιη επικράτηση.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κανένας από τους παίκτες της κυκλαδίτικης ομάδας δεν υστέρησε βάσει απόδοσης, κάτι που άφησε ικανοποιημένους τους φίλους της ομάδας που ανταπέδωσαν με ζεστό χειροκρότημα μετά το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Μάλιστα, ένας από αυτούς, ο κ. Sokol Zeqiraj, εκδήλωσε την ικανοποίησή του με ιδιαίτερο τρόπο, αφού πρότεινε στην διοίκηση της ομάδας να παρέχει εκείνος το βραδινό γεύμα των ποδοσφαιριστών.

Φυσικά, ο επίσημος Πανθηραϊκός έσπευσε μέσω δελτίου τύπου που εξέδωσε να ευχαριστήσει δημόσιο τον κ. Zeqiraj, για την ευγενική του αυτή ενέργεια.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του θηραϊκού Σωματείου αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και οι Ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού Α.Ο, ευχαριστούν θερμά τον φίλο του Πανθηραϊκού κ. Sokol Zeqiraj, για το δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα μας στο εστιατόριο Tabasco, αμέσως μετά το χθεσινό, νικηφόρο αγώνα με αντίπαλο την Τρίγλια Ραφήνας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares