Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017 22:39

Ας κάνουμε όλοι μαζί ένα νέο ξεκίνημα...

Σε προηγούμενο άρθρο μας γράψαμε για την κρισιμότητα της κατάστασης στον ΑΟ Σύρου, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από τον ίδιο τον σύλλογο που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, όπου μεταξύ των άλλων αναφέρει την αναβολή των εκλογών.

Η ανακοίνωση

Μετά από απόφαση της Έκτακτης Γεν.Συνέλευσης της Δευτέρας 26/6/2017 , εξουσιοδοτήθηκε το εναπομείναν υπάρχων Δ.Σ. της ομάδας να προκηρύξει εκλογές για την Δευτέρα 10/7/2017.

Πλην όμως λόγω ανεπαρκούς αριθμού υποψηφιοτήτων τόσο για το Δ.Σ. όπου χρειάζονται 15 άτομα όσο και για την Εξελεγκτική επιτροπή όπου απαιτούνται 5 άτομα , Δεν κατέστη δυνατόν να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφίων , και ως εκ τούτου οι προκηρυχθείσες εκλογές της Δευτέρας 10/7/2017 ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.

Η νέα ημερομηνία των εκλογών θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι οι μόνοι ενδιαφερόμενοι – υποψήφιοι που δήλωσαν ενδιαφέρον είναι οι εξής

1)Φώσκολος Γεώργιος

2)Καρτάνου Θεοδώρα

3)Ραουζαίος Πέτρος

4)Καλούδης Κων/νος

5)Καλυμιώτης Σταμάτιος

6)Μπουλούμπασης Αχιλλέας

Εκ του νόμου προβλέπεται η δυνατότητα έως 3 εκλογικών διαδικασιών, η πρώτη πέρασε άκαρπη επομένως μένουν άλλες δύο.

Πλέον οι ώρες για την ομάδα του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ  μετρούν αντίστροφα για την ίδια την ύπαρξή της και οι αποφράδες ημέρες του καλοκαιριού του 2004 αρχίζουν και επικρέμονται ως δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια ΟΛΩΝ!!!

Κανείς ΔΕΝ είναι άμοιρος ευθυνών πέραν από κάθε δικαιολογία αν ξανά υπάρξουν οι μαύρες ημέρες  για το ποδόσφαιρο του 2004!!!

Ας κάνουμε όλοι μαζί ένα νέο ξεκίνημα από το “0” μακριά από εγωισμούς , μικροπρέπειες , αντιζηλίες , ίντριγκες , υποβολιμαία  σχέδια , για το καλό της Αγαπημένης και Ιστορικότερης ομάδας του ποδοσφαίρου του νησιού μας , του Α.Ο.Σ. μας , που όλοι έχουν λατρέψει , αγαπήσει , κλάψει , στεναχωρηθεί!!!

Εξ’ άλλου όλοι άπαντες  θα κριθούμε από την Ιστορία!!!

Ας προσθέσει ο καθένας μας ένα λιθαράκι για να μην πάει χαμένη όλη αυτή η προσπάθεια των πέντε (5)πέντε τελευταίων ετών και να ΜΗΝ αμαυρωθεί εκ νέου η Ιστορία αυτού του σωματείου!!!

Η διάλυση ή η παύση λειτουργίας του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ , όπου Α.Ο.ΣΥΡΟΥ = ΣΥΡΟΣ , θα αποτελέσει μαύρη σελίδα για τον Αθλητισμό του νησιού μας!!!

 ΔΕΝ πρέπει κανείς να ξεχνάει τι εστί Α.Ο.ΣΥΡΟΥ!!!

Ο Α.Ο.Σ. είναι πάνω από πρόσωπα , συμφέροντα , επιχειρήσεις , εγωισμούς

Ο Α.Ο.Σ. είναι ΙΔΕΑ , ΙΣΤΟΡΙΑ , ΑΞΙΕΣ!!!

Υ/Γ: Aς μην ξεχνάει κανείς τις χαρούμενες και ένδοξες στιγμές των τελευταίων πέντε (5) ετών με τις 2 κατακτήσεις Κυπέλλου και του φετινού Πρωταθλήματος , καθώς φυσικά και της όλης Ένδοξης και Χρυσής Ιστορίας του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ έως τη θρυλική συμμετοχή στη Β΄ Εθνική!!!

ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ(Α.Ο.ΣΥΡΟΥ)

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares