Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 20:40

Εμείς θα είμαστε εδώ για το καλό του ΑΟ Σύρου [vid]

Την εγκατάλειψη και την αδιαφορία που παρατηρείται σχετικά με την αυριανή μέρα του ΑΟ Σύρου κατήγγειλαν σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν, ο πρόεδρος του ΑΟ Σύρου κ. Γιώργος Φώσκολος και ο Αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Ραουζαίος.

Οι δύο παράγοντες, με τη συνδρομή της διοίκησης, κατάφεραν να κατακτήσουν μετά από πολλά χρόνια το νταμπλ και να πανηγυρίσουν την άνοδο στη Γ΄Εθνική και να κάνουν υπερήφανη τη Σύρο.

Τόνισαν ότι οι λίγοι επιχειρηματίες που έδωσαν το παρών στις συναντήσεις που έγιναν, δεν είχαν κάτι ουσιαστικό να προτείνουν, με τον Πέτρο Ραουζαίο να τονίζει το χαρακτηριστικό παράδειγμα του κ. Πύργου, ο οποίος στη τελευταία συνάντηση έκανε παρατήρηση στη διοίκηση που ανέβασε την ομάδα στη Γ΄Εθνική.

Ο Γιώργος Φώσκολος παραδέχτηκε ότι δεν υπήρχε σχεδιασμός για τη Γ΄Εθνική, καθώς όπως είπε η επιτυχία θα έπρεπε να φέρει περισσότερους επιχειρηματίες στην ομάδα, οι οποίοι όμως τελικά δεν μπορούν να βοηθήσουν λόγω της κακής τουριστικής περιόδου που διανύει φέτος η Σύρος.

Το ρεζουμέ αυτής της συνέντευξης ήταν ότι θα δοθεί μία τελευταία διορία 5 ημερών προκειμένου να εκδηλωθεί ενδιαφέρων, αλλιώς όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, ακόμα και αυτό του πρωτοδικείου.

Ο Πέτρος Ραουζαίος τόνισε ότι αυτή είναι η ύστατη προσπάθεια για να βρεθεί κάποια λύση.

Σε κάθε περίπτωση οι δύο παράγοντες δήλωσαν ότι θα είναι στο σχήμα κάθε διοίκησης, ενώ για το καλό της ομάδα είναι διατεθειμένοι ακόμα και να αποσυρθούν προκειμένου να αναλάβει κάποιος που μπορεί να τρέξει την ομα΄δα στη Γ΄Εθνική.

Δείτε τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι δύο παράγοντες του ΑΟ Σύρου, όπως αυτή αποτυπώθηκε στη κάμερα του TV1 Syros.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares