Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 13:01

Μαθήματα ''Νοοτροπίας'' από Αστέρα Τραγαίας και ΠΑΣ Τήνου

Σε αυτό εδώ το σάιτ έχουμε γράψει και στο παρελθόν, πως όταν οι ομάδες μας αναλαμβάνουν να διαχειριστούν το ποδόσφαιρο τότε βγαίνουν στην επιφάνεια «Διαμάντια».

Κάπως έτσι έγινε και στην περίπτωση του ορισμού του μεγάλου τελικού της Β΄Κατηγορίας, όπου ο Αστέρας Τραγαίας εκδήλωσε τον ενδιαφέρον του αυτός να πραγματοποιηθεί στην έδρα του φιναλίστ ΠΑΣ Τήνου, με την ομάδα της Τήνου βέβαια να αποδέχεται και να υπόσχεται ότι θα διοργανώσει μία γιορτή.

Η ομάδα της Νάξου θέλησε σήμερα να βγάλει στη δημοσιότητα τις επιστολές των δύο ομάδων, αποδεικνύοντας σε όλους πως θα πρέπει να είναι ο τρόπος σκέψης:

Ο Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ κατόπιν ορισμού του τόπου διεξαγωγής τελικού Β’ κατηγορίας Κυκλάδων 2016-17 απέστειλε σχετική επιστολή στο ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ και η ομάδα της Τήνου απάντησε.

Κρίνουμε σκόπιμο και οι δύο επιστολές να δημοσιοποιηθούν προς όφελος του Κυκλαδίτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού γενικότερα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ

ΘΕΜΑ: « Διεξαγωγή τελικού ανάδειξης πρωταθλητή Β’ κατηγορίας Κυκλάδων»17800448 1380134102042931 7104698679400456506 n

Με μεγάλη χαρά αποδεχόμαστε την απόφαση της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων για τον ορισμό ως τόπο διεξαγωγής του τελικού πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων μας , τη Τήνο, το νησί της Μεγαλόχαρης.

Η αποστολή μας θα συνοδεύεται από εκδρομείς, οικογένειες με μικρά παιδιά, οι οποίοι θα συνδυάσουν την παρακολούθηση μίας ποδοσφαιρικής γιορτής με το προσκύνημα στη Μεγαλόχαρη.

 Πάντα η διεξαγωγή ενός τελικού ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, είτε σε ερασιτεχνικό είτε σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελεί μία γιορτή.

Θεωρούμε δεδομένο ότι ο τελικός θα διεξαχθεί σε αθλητικό πνεύμα, μέσα σε μία φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο άλλα και σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Ήδη η κοινή μας στάση για το τόπο διεξαγωγής του τελικού έχει τύχει κολακευτικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις διοικήσεις των σωματείων μας. Δεν μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνουν όμως η Κυκλαδίτικη καταγωγή μας και η αγάπη για το ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε ένα καλό αγώνα και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Ο Πρόεδρος             Ο Γεν. Γραμματέας

Παραράς Μιχαήλ      Λυμπερτάς Εμμανουήλ.

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ

Καλημέρα σας , Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες και να έχουν τόσο ανοιχτό μυαλό και να βλέπουν το ποδόσφαιρο σαν γιορτή . Γιατί γιορτή είναι .

Με αφορμή την πολύ καλή σας επιστολή θα βγάλουμε μια ανακοίνωση για την διεξαγωγή του τελικού . Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς να σας φιλοξενήσουμε όπως πρέπει . Τα λέμε την Κυριακή στη στον τελικό στη γιορτή του ποδοσφαίρου και ας κερδίσει ο καλύτερος.

Η ανακοίνωση 

Με μεγάλη χαρά αποδεχόμαστε την απόφαση της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων για τον ορισμό του τελικού στο νησί μας την Τήνο . Η αποστολή της Ναξου θα συνοδεύεται από εκδρομείς, οικογένειες με μικρά παιδιά, οι οποίοι θα συνδυάσουν την παρακολούθηση μίας ποδοσφαιρικής γιορτής με το προσκύνημα στη Μεγαλόχαρη , λεωφορεία θα περιμένουν τους επισκεπτες μας να τους μεταφέρουν στο γήπεδο .

Πάντα η διεξαγωγή ενός τελικού ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, είτε σε ερασιτεχνικό είτε σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελεί μία γιορτή. Θεωρούμε δεδομένο ότι ο τελικός θα διεξαχθεί σε αθλητικό πνεύμα, μέσα σε μία φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο άλλα και σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Ο τελικός θα χρηματοδοτηθεί απο τα ίδια τα σωματεία και για αυτο το λόγο θα μπει μια συμβολική είσοδος 5€ για την κάλυψη κάποιων εξόδων , τα παιδια θα μπαίνουν δωρεάν .
Ο Δήμος Τήνου ως ένδειξη φιλοξενίας θα προσφέρει γεύμα μετά το τέλος του αγώνα στις δυο ομαδες . Ήδη η κοινή μας στάση για το τόπο διεξαγωγής του τελικού έχει τύχει κολακευτικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις διοικήσεις των σωματείων μας.Δεν μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνουν όμως η Κυκλαδίτικη καταγωγή μας και η αγάπη για το ποδόσφαιρο.Ευχόμαστε ένα καλό αγώνα και ο καλύτερος ας κερδίσει .

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares