×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 13:00

Απευθείας σε "Live Streaming" Μετάδοση ο 35ος Τελικός Κυπέλλου!

Το Sportcyclades.gr με 10μελή αποστολή στο νησί της Πάρου φέρνει τα πάνω – κάτω! Για πρώτη φορά στα Κυκλαδίτικα ποδοσφαιρικά δρώμενα, σας παρουσιάζει τη νέα εκδοχή του, φέρνοντας κυριολεκτικά στο χώρο σας, το Τελικό Κυπέλλου! "Προσδεθείτε" λοιπόν για την απευθείας – ζωντανή- μετάδοση μέσω Live Streaming, ραδιοφώνου και λεπτό προς λεπτό από το Δημοτικό Στάδιο της Πάρου, αύριο στις 12:00!

Πάντα με πνεύμα ανήσυχο, με νέες ιδέες που συμβαδίζουν στη τεχνολογική υπόκρουση της εποχής, καταφέραμε σε βάθος χρόνου να μαζέψουμε… εμπειρίες, ενώ σε συνεργασία με εσάς, τους αναγνώστες μας, που όλο αυτό τον καιρό αγκαλιάσατε την προσπάθειά μας, αναγνωρίζοντας όλες τις δυσκολίες της δουλειάς μας, προχωρήσαμε παρακάτω. Κάναμε ακόμα ένα βήμα προς τα μπρος, κάνοντας για πολλούς το αδύνατο.. δυνατό!


Απευθείας από το ΔΑΚ Πάρου μέσω Live Streaming

Αύριο λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου Τελικού λοιπόν, εν μέσω σχετικού άρθρου που θα δημοσιευτεί, θα μπορέσετε όλοι εσείς, που δεν έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά μία από τις μεγαλύτερες γιορτές των Κυκλάδων, το τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΑΟ Σύρου και τον Πανναξιακό,  με ένα απλό κλικ, να μεταφερθείτε στο ΔΑΚ Πάρου βλέποντας ΖΩΝΤΑΝΑ ολόκληρη την αναμέτρηση.

Sportcyclades.gr με 10μελής Αποστολή στη Πάρο

Όμως δεν μείναμε εκεί. Η συντακτική ομάδα του Sportcyclades.gr που θα βρίσκεται από νωρίς στο γήπεδο, έχει ετοιμάσει για εσάς ένα πλουσιοπάροχο «μενού».

  1. Απευθείας σε LiveStreaming μετάδοση τη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του γηπέδου, μία ώρα πριν το εναρκτήριο λάκτισμα.
  2. Απευθείας ραδιοφωνική κάλυψη του αγώνα, του AegeanVoice 107.5 για πρώτη φορά, από τον μεγαλύτερο ραδιοφωνικό σταθμό των Κυκλάδων .
  3. Πλάνα από..ψηλά, για να έχετε πανοραμική εικόνα του γηπέδου αλλά και από τις εξέδρες, μέσω του «drone» που από νωρίς θα «χτενίζει» κάθε γωνιά του γηπέδου! Και αυτό για πρώτη φορά σε Τελικό Κυπέλλου.
  4. Livescore από την δημοσιογραφική μας ομάδα, για να γνωρίζετε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της ποδοσφαιρικής γιορτής, αλλά και όλα τα τεκταινόμενα που θα αφορούν αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση.
  5. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, παρασκήνιο αλλά και σχεδόν ολόκληρη την εκδρομή των φίλων του Πανναξιακού από το λιμάνι της Νάξου, έως το τελικό προορισμό τους, το ΔΑΚ Πάρου.
  6. Δηλώσεις των πρωταγωνιστών αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη κάμερα του Sportcyclades.gr.
  7. Απευθείας η απονομή του Κυπελλούχου Κυκλάδων.
  8. Πολλές εκπλήξεις για τους αναγνώστες μας.

Ένα τόσο ενδιαφέρον αλλά και μεγάλο γεγονός για τις Κυκλάδες, όπως αυτό του Τελικού Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, δεν θα μπορούσε να είναι απλό για εμάς. Συνεχίζουμε πάνοπλοι, μεταφέροντας σε εσάς καθημερινά τα όσα συμβαίνουν στον αθλητικό περίγυρο των νησιών μας. Μεγαλώνουμε πλάι σας, γινόμαστε καλύτεροι, ενώ υποσχόμαστε ότι στο προσεχές μέλλον θα μετουσιώσουμε σε πράξη οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Αθλητισμό των Κυκλάδων.

Ευχόμαστε για ακόμη ένα Τελικό Κυπέλλου, το ποδόσφαιρο να βγει κερδισμένο, ο κόσμος είτε από το γήπεδο, είτε από το σπίτι του, να απολαύσει ακόμη μια Κυκλαδίτικη πανδαισία, ενώ από την μεριά μας εγγυόμαστε ότι από δημοσιογραφικής άποψης, θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, ώστε εσείς να γίνετε ο.. απόλυτος θεατής ενός τόσο μεγάλου event , όπως αυτό του Τελικού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares