Τρίτη, 24 Μαΐου 2011 18:34

Σούπερ θέαμα...

DRIFT_4

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift DCG κάνει απόβαση στη Σύρου και θα κάνει party πλαγιολίσθησης…

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 28 Μαΐου, η pro-action, ο Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Σύρου, το Γυμναστήριο ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ και ολόκληρη η drift σκηνή της Ελλάδας, θα βρίσκονται στην καρδιά των Κυκλάδων, όπου στο αεροδρόμιο Σύρου θα στηθεί το σκηνικό για τον πρώτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift – DCG 2011.
Ο πρόεδρος του Μο. Συ. Σύρου Στρατής Ευστρατίου μίλησε για τον αγώνα αλλά και για την μεγάλη επιτυχία να αναλάβει η Σύρος μια τόσο μεγάλη και εντυπωσιακή διοργάνωση. Είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί στις Κυκλάδες ένας τόσο μεγάλος αγώνας που πραγματικά ξεσηκώνει τα πλήθη.
Αναλυτικά ο πρόεδρος των Μοτοσικλετιστών Σύρου είπε: «Νιώθω περήφανος που σαν εκπρόσωπος του γυμναστηρίου ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, αλλά και σαν πρόεδρος του ΜΟ.ΣΥ. Σύρου, φέρνω στο νησί μας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό για άλλη μια φορά. Οι συμμετοχές προς το παρόν είναι όλες εκτός Σύρου, αλλά πιθανόν να έχουμε δυο αγωνιζόμενους από την Πάρο. Επιθυμία μου είναι να έχουμε έστω και μια συμμετοχή από την Σύρο και είμαι σίγουρος ότι θα κλέψει την παράσταση εκείνη την ημέρα. Σημαντικό κατά την γνώμη μου είναι ότι οι δυο μεγαλύτεροι διοργανωτές αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού, η ProAction και η AironTeam, επιλέγουν το νησί μας για την διοργάνωση αγώνων του πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Μοτοσικλετιστικό Σύλλογο Σύρου με σκοπό την ικανοποίηση των αθλητών του, των θεατών. Ταυτόχρονα μας ενδιαφέρει να  συμβάλουμε και εμείς στην τουριστική προβολή της Σύρου. Θέλουμε όμως να εκφράσουμε και το παράπονο μας που δεν βρέθηκε καμία χορηγία για τον αγώνα από άμεσα ενδιαφερόμενους με το αντικείμενο όπως αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι πολυδάπανοι και είναι πολύ πιθανόν για άλλη μια φορά το γυμναστήριο Μetallaxi να επωμιστεί μέρος του κόστους.
Αρκετά από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα βρίσκονται την Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 20:00 στην παραλία και μετά θα σταθμεύσουν στην πλατεία, εάν πάρουμε άδεια από τον δήμο.
Τον αγώνα θα υποστηρίξει η αντιπροσωπία της Kawasaki του Γεώργιου Ρούσσου, η οποία  θα βρίσκεται στον χώρο του αγώνα εξυπηρετώντας τους αγωνιζόμενους στις αλλαγές ελαστικών.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την κυρία αερολιμενάρχη Κατερίνα Θεοφανοπούλου που ποτέ δεν μας αρνήθηκε την παραχώρηση του αεροδρομίου. Επίσης και τους  λίγους χορηγούς που μας ενίσχυσαν οικονομικά.
Υπόσχομαι στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού ότι θα είναι ο πιο θεαματικός αγώνας που θα έχουν δει».

Κοινή Γνώμη

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares