×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 19:27

Η ΕΠΣ διοικείται από μη εκλεγμένους που αυτοπαροσιάζονται ως "σωτήρες".

Ανακοίνωση με την οποία καυτηριάζει τις τελευταίες ανακοινώσεις ομάδων, όπως ήταν αυτές του Πανσιφναϊκού και του Πανναξιακού, εξέδωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο» κ. Χρήστος Καφτηράνης.

 Ο κ. Καφτηράνης, βάλει κατά του προέδρου Ειρηναίου Φρέρη, ενώ κάνει λόγο  για μη εκλεγμένους που διοικούν την ΕΠΣΚ και αυτοπαρουσιάζονται ως «σωτήρες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΣ;;; Ακούει κανείς;;;; Ρωτούμε για χιλιοστή φορά και ας γινόμαστε ενοχλητικοί σε καποιους!!!

Είδαμε παλι δημοσιεύματα ομάδων και παραγόντων που εξέφραζαν παράπονα.....Θα σταματήσουν επιτέλους καποια στιγμή να γίνονται όλα για χάρη της επικοινωνίας και της δημοσιότητας;;;;;

 Υπάρχουν Επιτροπές που πρέπει καποια στιγμή να λειτουργήσουν και να σταματήσει ο κ. Φρέρης να ταζει ....να δεσμεύεται σε παράγοντες για πράγματα που δεν μπορεί να τηρήσει;;; Μήπως έτσι τελικά δυναμιτίζει το κλίμα;;;;

Μήπως προκαλεί σύγχυση και αντιπαραθέσεις;;;; Έτσι υποστηρίζει αυτό που διακήρυτε με πανό " το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας". ;;;

ΝΑΙ...το ποδόσφαιρο ενώνει ,όμως ο ίδιος με τις ενέργειές του μάλλον το αντίθετο πράττει!!! Εμείς για αλλη μια φορά καλούμε τον κ. Φρέρη να σεβαστεί την προσπάθεια όλων των ομάδων. Να ασχοληθεί , αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο του , γι αυτό που ζήτησε και πήρε.

Με την ψήφο των ομάδων τη διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων!! Δεχόμαστε και κατανοούμε ότι δεν ήξερε το αντικείμενο και ότι στηρίχτηκε στη βοήθεια άλλων ....του λέμε όμως ότι όποιος θέλει, προσπαθεί και τελικά μαθαίνει!!!

Είναι ανεπίτρεπτο και προσβολή για τις ομάδες που πήραν μέρος στις εκλογές να διοικείται η ΕΠΣ από πρόσωπα μη εκλεγμένα και μάλιστα να αυτοπαροσιάζονται ως "σωτήρες". Μπουχτίσαμε από σωτήρες!!! τέλος καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους με τις αποφάσεις της ΕΠΣ να εργαστούν υπεύθυνα , σοβαρά , αντικειμενικά και ισότιμα προς όλα τα Σωματεία.

Ας σεβαστούμε την προσπάθεια τους!!!

Υ.Γ. Μπορεί να χαρακτηριστούμε ονειροπόλοι ...αυτό δεν μας πτοεί....ΝΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ....ονειρευόμαστε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο!!! Ναι μας ενδιαφέρει ένα πιο συμμετοχικό και υγιές ποδόσφαιρο.... ποδόσφαιρο για όλα τα νησιά!!! Ποδόσφαιρο για όλα τα παιδιά!!!.Με αυτή τη δέσμευση ζητήσαμε τη ψήφο των Σωματείων και με αυτήν θα πορευτούμε. Μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητες και στηριζόμενοι στις δικές μας γνώσεις και"πλάτες".!!!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares