Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 21:21

«Κλείδωσε» την πρωτιά και ετοιμάζεται για τελικό [pics]

Τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση των αγώνων για τον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας, ο Αστέρας Τραγαίας επικράτησε με 5-2 του ΠΑΣ Νάξου και κατέκτησε και μαθηματικά την πρωτιά του ομίλου που του δίνει το εισιτήριο για τον τελικό της Β’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Γιώργου Βασαλάκη  εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την εμπειρία της και δεν συγχώρησε το παραμικρό λάθος της νεανικής ομάδας του ΠΑΣ Νάξου που κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο.

ΛάθηNAXOS KATSOULIS new 1

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με την πρωτοβουλία των κινήσεων αν εναλλάσσεται και  τους γηπεδούχους να δημιουργούν 2-3 καλές ευκαιρίες. Πάντως η καλύτερη στιγμή άνηκε στον  ΠΑΣ Νάξου στο 29’ όταν ο Σκιαδάς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πόλια.

Ο ΠΑΣ Νάξου είχε την ατυχία να χάσει τον Καπαρέλη στο 13΄όταν μετά από μία διεκδίκηση χτύπησε στο κεφάλι και αποχώρησε προκειμένου να του τοποθετηθούν ράμματα.

1-0 Στο 30’ ο Μαρούλης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών του ΠΑΣ Νάξου να  διώξουν την μπάλα και με όμορφη ενέργεια και άψογο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ του αγώνα.

2-0 Στο 43’ δεύτερη αδράνεια στην άμυνα φέρνει το 2-0 για τον Αστέρα, όταν ο Πιέτρι «χώθηκε» μεταξύ αμυντικών και Καρανίκα και με ψιλοκρεμαστό σουτ έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του.

Ανωτερότητα

Η επανάληψη βρήκε τον ΠΑΣ Νάξου να μπαίνει δυνατά αναζητώντας το γκολ, με τον Αστέρα να αμύνεται όμως σωστά και να μη δίνει ευκαιρίες στους φιλοξενούμενους. Στο τέλος η ομάδα του Γιώργου Βασαλάκη έδειξε τις δυνατότητες της, καθώς σε ρυθμούς ρελαντί καθάρισε το ματς.

Στο 61’ ο Επταήμερος έκανε το 3-0, για να έρθει στο 71’ το πέναλτι που κέρδισε ο Κατσιούλης και εκτέλεσε ο ίδιος, μειώνοντας σε 3-1. Μάλιστα στην ίδια φάση ο επιθετικός του ΠΑΣ τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα του να αγωνίζεται με 10 παίκτες μέχρι τη λήξη του αγώνα, καθώς ο Νίκος Σπαής είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του.

Στην αμέσως επόμενη φάση και συγκεκριμένα στο 74’ ο Λυμπερτάς έκανε το 4-1, για να μειώσει σε 4-2 ο Σκιαδάς με όμορφη ενέργεια και πλασέ στο 81’.

Το τελικό 5-2 διαμορφώθηκε στο 92’ από τον Χαβδούλα έπειτα από λάθος στην άμυνα και όμορφο πλασέ του έμπειρου αμυντικού.

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Νεοκοσμίδης με βοηθούς τον Γιώργο Μαθιουδάκη και την Ιουλιανή Ψαρρά.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (Βασαλάκης): Πόλια, Πενίκου, Τουλούπης (88’ Δεγαϊτας), Λεγάκης, Χαβδούλας, Μαϊτός (65’ Σφυρόερας), Επταήμερος, Μαρούλης, Λυμπερτάς (83’ Βεκρής) Πιέτρι, Δεδρινός.

Αναπληρωματικοί: Όσκου, Κατσούλης, Βουτσίνος.

ΠΑΣ Νάξου (Σπάης): Καρανίκας, Καπαρέλης (13΄Μελανίτης), Πετρόπουλος, Πιταράς, Αντωνίου, Καρούσης, Σέργης, Πρεβόλης, Μοσχονάς (46΄Κατσιούλης), Σκιαδάς, Μπάκαλος (69’ Ισλαϊμάι).

Αναπληρωματικοί: Μαργαρίτης, Λουλάι, Βαζαίος, Μαυρομάτης.

Η βαθμολογία

2017-01-29_3.jpg

Φωτογραφίες από τη Λαμπρινή Μάκαρη

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares