×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 19:30

Πιστός στο ραντεβού του ο ΠΑΣ Νάξου

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε το απόγευμα της Κυριακής, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΔΑΚ Νάξου, ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, μετά την νίκη του με 2-1 επί του ΑΜΕΣ Νηρέα.

Οι γηπεδούχοι διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με τον Αστέρα Τραγαίας ισοβαθμώντας με 10 βαθμούς, ενώ ο Νηρέας παρέμεινε ουραγός.

Ο ΠΑΣ σε ένα μέτριο, από πλευράς θεάματος παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και πήρε τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να ανοίξει τον δείκτη του σκορ στο 38ο λεπτό με τον Κατσιούλη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Καρανίκα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Νάξου ευτύχησε να προηγηθεί με διαφορά δύο τερμάτων, με το γκολ που σημείωσε ο Κρητικός στο 63ο λεπτό, μετά από λάθος των αμυντικών του Νηρέα. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Ρούσσο στο 75'.

Με δέκα παίκτες έμεινε ο Νηρέας μετά την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη που δέχτηκε ο Τσεναι στο 82ο λεπτό.

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (ΣΠΑΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ): Καρανίκας, Λαγογιάννης, Πετρόπουλος, Πιτταράς, Φλεριανός, Καρούσης (75' Πετρας), Κρητικός (83' Κουφόπουλος), Στρατούρης, Μοσχονάς, Πρεβολης, Κατσιούλης (Αναπληρωματικοί: Μανδηλαράς, Καπαρέλης)

ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ (ΧΡΥΣΟΧΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ): Ρούσσος Δ., Ζούμης, Μπερσάκου, Τσενάι, Αρκουλής (60' Ζησιμόπουλος), Χασάνι, Κουτσίκου, Κορτιανός, Ντούμσι, Ρούσσος Γ., Τσαλίκης (Αναπληρωματικοί: Ζωτος)   

Διατητές: Νεοκοσμίδης Γ., VAN AAKEN Φ., Μαργαρίτη Μ.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares