×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 01:09

Με "μαρουλόφυλλα" και τατουάζ δεν πας μπροστά αγαπητέ μου

Βράδυ βροχερής Κυριακής πλέον, παρατηρώ τα αποτελέσματα των ομάδων και τις βαθμολογίες. Δεν έχει σημασία από πιο άθλημα. Θέλεις να το λες ποδόσφαιρο, θέλεις να το λες μπάσκετ, θέλεις βόλλεϊ; Όπως θες. 

Και δεν σταματάει αυτή η ριμάδα η σκέψη. Θα σας εξηγήσω αμέσως τι εννοώ.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο αθλητισμός και κυρίως ο ομαδικός είναι πλέον ένα κινούμενο χρηματιστήριο. Αυτό είναι το πρώτο σκέλος, αυτών που θα αναθέσω παρακάτω. Ρε φίλε, ρε αδελφέ αν δεν πληρώσεις σε αυτή την ζωή τίποτα δεν σου χαρίζεται. Ρε πρόεδρε "χ" ομάδας με μαρουλόφυλλα δεν πας προς τα πάνω. Δεν γίνεσαι πρωταθλητής και φυσικά θα είσαι μια ζωή στον πάτο! 

mathieu tattooΘες να κάνεις πρωταθλητισμό;; Θέλεις να κυκλοφορείς με πουράκλες και σατέν κουστούμια, να περνάς και να σου λένε "γειά σου προεδράρα";; Θέλεις λεζάντα, ακριβά αυτοκίνητα, γκόμενες;;

Όλα αυτά κύριε πρόεδρε πρέπει να τα πληρώσεις, να βάλεις βαθιά, πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Να κάνεις ΑΜΚ (για όσους δεν το γνωρίζουν ΑΜΚ Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου) αρκετές χιλιάδες ευρώ, ποσά που θα δαπανηθούν πέρα από μεταγραφές για υποδομές, φροντιστές, γιατρούς, προπονητές βοηθούς προπονητών και πάει λέγοντας. 

Που θέλω να καταλήξω. Μην γκρινιάζεις ρε γραφικέ πρόεδρε - ποδοσφαιριστή - παράγοντα εάν δεν μπορείς να πάρεις βαθμό. Δεν σου φταίει κανείς. Ούτε οι διαιτητές, ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε το γήπεδο, ούτε δεν ξέρω και εγώ τι άλλο σκαρφίζεστε. 

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω μιας και το έφερε η κουβέντα το θέμα των υποδομών. Γήπεδο δηλαδή, εγκαταστάσεις, χώρους στους οποίους οι αθλητές προετοιμάζονται για τους προσεχείς αγώνες. Δεν αναζητώ μεγαλεία ρε παιδιά. Βασικές υποδομές! Είσαι ένα σωματείο - λέγεσαι Ομοσπονδία και δεν έχεις κάνει έναν έλεγχο να δεις που αγωνίζονται τα παιδιά μας-σας;; Σε τι κατάσταση βρίσκονται τα προπονητικά κέντρα;; (εάν υπάρχουν). Που εάν δεν υπήρχαν οι γονείς να τσοντάρουν το κάτι τοις, ούτε εμφανίσεις δεν θα είχανε;;

Πως αυτά τα παιδιά που πάτε και τα θαυμάζετε θέλετε να είναι οι αυριανοί πρωταθλητές, εάν δεν τους δοθούν σωστά θεμέλια στην καριέρα τους; Τώρα θα μου πεις με τι λεφτά. Ερασιτεχνικές ομάδες κύριοι με μπάτζετ που πολλές φορές ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ δεν γίνεται να μην διαθέτουν γιατρό, καθαρίστρια και έναν άνθρωπο να επιμελείται τους χώρους που κινούνται. Είδα με τα μάτια μου αθλητές μετά από την αναμέτρηση να καθαρίζουν την εξέδρα για να αφήσουν το γήπεδο καθαρό! Αν είναι δυνατόν!

Φτάνοντας στο τέλος της Κυριακάτικης μουρμούρας (χαχα) θα ήθελα να στείλω μία συμβουλή για τα νέα παιδιά, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ. Ότι θα έλεγα στον γιο μου ή στην κόρη μου. (σ.σ. ακόμα δεν έχω). Ακόμα και στους μεγαλύτερους ηλικιακά. 

Αφήστε τα τατουάζ τα μανίκια δεν ξέρω και εγώ πως τα λέτε, τα μαλλιά χέτη, τις selfie στα αποδυτήρια και ότι άλλο μοστράρετε στα Facebook και αφοσιωθείτε στον αθλητισμό. Δουλέψτε σκληρά στην προπόνηση. Εάν πραγματικά αγαπάτε αυτό που κάνετε αφήστε τα μπλαζέ στιλ δεν ρίχνετε γκόμενα με την φόρμα της ομάδας. Στην τωρινή εποχή και με τα τωρινά δεδομένα, εάν δεν καταλήξετε να γίνετε delivery δικηγόροι ή γιατροί- μπουφετζήδες, ο αθλητισμός είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε το χόμπι σας αποδοτικό και στην τσέπη σας. Μπορεί να μην κυκλοφορούν τα μύρρια άλλων εποχών αλλά τουλάχιστον μπορείτε να ζήσετε αξιοπρεπώς κάνοντας αυτό που γουστάρετε!

Για αυτό μακριά οι αφίσες των CR7 κτλ που σας κάνουν να πιστεύετε ότι η μπάλα φέρνει μόνο..μόστρα.    

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares