Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 23:55

Φώσκολος: Εμένα αλλιώς με φωνάζουν στη Μύκονο!

Σε ήπιους τόνους κινήθηκε η απάντηση του προέδρου του ΑΟ Σύρου Γιώργου Φώσκολου στις αιχμηρές δηλώσεις του Αλέξανδρου Κουκά.

Ο κ. Φώσκολος καλεί το πρόεδρο του ΑΟ Μυκόνου να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα του Σαββάτου, ενώ παράλληλα συνιστά ψυχραιμία και ηρεμία.

Βέβαια στο τέλος της ανακοίνωσης – απάντησης υπάρχει ένα υστερόγραφο γεμάτο υπονοούμενα:

«Δεν θα ήθελα τώρα να σχολιάσω τις δηλώσεις του φίλου Αλέκου, παραμονή μάλιστα του τόσο σημαντικού αγώνα ανάμεσα στις δύο από της πιο ιστορικές ομάδες των Κυκλάδων.

Οι φίλαθλοι και εμείς στη Σύρο περιμένουμε αυτά τα σπουδαία παιχνίδια για να χειροκροτήσουμε νικητές και ηττημένους.

Είναι άδικο με τις δηλώσεις μας να πικράνουμε τον κόσμο που επιθυμούμε και κάνουμε προσπάθειες να επιστρέψει στα γήπεδα.

Τον φίλο Αλέκο τον περιμένουμε να παρακολουθήσουμε μαζί το παιχνίδι όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια. Τις όποιες δηλώσεις έκανε σχετικά με το πρόσωπο μου τις θεωρώ ατυχείς και τον προτρέπω να κάνει άμεσα την αυτοκριτική του.

Εμείς  που ασχολούμαστε με τις ομάδες πρέπει να μένουμε ήρεμοι και χαλαροί με τα όποια προβλήματα προσωπικά και ψυχολογικά και αν έχουμε να προσπαθούμε να τα αφήνουμε έξω από τους αγωνιστικούς  χώρους.

Όσο για την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί για την εύνοια της ομάδας μας πιστεύω ότι θίγετε το σπουδαίο προπονητικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές μας που ματώνουν στις προπονήσεις και στο γήπεδο και έχουν φύγει από όλους τους αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ως νικητές και τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια για την μέχρι στιγμής πορείας τους.

Παρακολουθούμε ένα πρωτάθλημα συναρπαστικό, μία διαιτησία με πάρα πολύ λίγα λάθη και με τη νέα διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων να παρακολουθεί όλα  τα παιχνίδια σε όλα τα γήπεδα και να είναι κοντά στις ομάδες.

Υ.Γ. Στο πολυαγαπημένο μου νησί τη Μύκονο υπάρχουν πολλοί κοινοί γνωστοί εμένα με αποκαλούν με άλλο παρατσούκλι και δεν με αποκαλούν, ούτε «Ντενεκέ», ούτε «Στραβαλόγα», ούτε «Σαπίλα», ούτε «Βαρέλα». Εύχομαι να γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι αντάξιο στις βαριές φανέλες των δύο ομάδων».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares