Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 21:42

ΑΟΣ προς ΑΟ Μυκόνου: Τα παιχνίδια κερδίζονται στο χορτάρι....

Με ανακοίνωση του ο ΑΟ Σύρου, καταλογίζει στον ΑΟ Μυκόνου εσκεμμένες προσπάθειες αλλαγής μέρας και ώρας του παιχνιδιού μεταξύ των δύο ομάδων που έχει αρχικά οριστεί από την ΕΠΣΚ για το Σάββατο στις 17:00.

Ο ΑΟ Σύρου θεωρεί ότι τα αιτήματα του ΑΟ Μυκόνου αποσκοπούν στην μειωμένη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο της Άνω Σύρου.

Προς ενημέρωση σας, ο ΑΟ Μυκόνο ζήτησε αρχικά ο αγώνας να γίνει Παρασκευή, πράγμα που δεν έγινε δεκτό από τον ΑΟ Σύρου, του οποίου η συναίνεση είναι απαραίτητη ως γηπεδούχος για να οριστεί αγώνας εκτός Σαββατοκύριακου. Έπειτα ο ΑΟ Μυκόνου επανήλθε με νέο αίτημα και ζητά ο αγώνας να γίνει την Κυριακή.

Σε κάθε περίπτωση η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων είναι αυτή που θα λάβει την τελική απόφαση.

Η ανακοίνωση

ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!

Η σκέψη για αλλαγή ώρας και ημέρας του προγραμματισμένου αγώνα μεταξύ Α.Ο. Συρου και Α.Ο. Μυκονου μετά από αίτημα του Μυκονιατικου σωματείου (2 διαφορετικά αιτήματα μέσα σε 2 μέρες) αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη του λόγου ότι δεν σας απασχολεί η διευκόλυνση της ομάδας σας έτσι ώστε να αποφύγει τη διανυκτέρευση στο νησί μας, αλλά το μόνο που σας ενδιαφέρει μετά το δεύτερο αίτημα σας να ζητήσετε να διεξαχθεί το παιχνίδι Κυριακη πρωί (09:00) και ενώ η αποστολή σας θα βρίσκεται στο νησί μας απο το Σαββατο και ώρα 15:30 είναι η μαζική προσέλευση του Συριανου κόσμου στο γηπέδο. Τελικά πείτε μας κύριοι θέλετε το Κυκλαδίτικο κόσμο να επιστρέψει στα γήπεδα? Εδω και δύο μήνες κάνουμε μία προσπάθεια να καταφέρουμε να κάνουμε το Συριανο φίλαθλο κοινο να επιστρέψει στο γήπεδο, μη μας στερείται λοιπόν αυτη τη προσπάθειά και μη στερείται από το Συριανο κοινό να απολαύσει ένα από τα σημαντικότερα ντέρμπυ των Κυκλαδων!!

Χρόνια τώρα τα ματς μεταξύ των ομάδων Συρου και Μυκονου διεξάγονται Σαββατο απόγευμα, τωρα τι άλλαξε?

 ΥΓ: Τα παιχνίδια κερδίζονται στο χορταρι....

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares