Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 19:59

Νίκη εν μέσω βροχής για τον Αστέρα Τραγαίας [pics]

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που στη μεγαλύτερη διάρκεια του επικρατούσε βροχόπτωση και έγινε το μεσημέρι στο ΔΑΚ Νάξου, ο Αστέρας Τραγαίας επικράτησε με 1-2 του ΠΑΣ Νάξου και έκανε το 2 στα 2 της φετινής σεζόν.

Οι παίκτες του Γιώργου Βασαλάκη έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και ειδικά στο πρώτο μέρος επικράτησαν σε όλα τα επίπεδα, έχοντας ένα δοκάρι με τον Επταήμερο και πετυχαίνοντας ένα τέρμα. Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Νάξου ανέβασε την απόδοση του, χωρίς όμως να

KEFALIA XAVDOYLASαλλάξει την εικόνα του αγώνα, καθώς ο Αστέρας συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό και με ένα ακόμη γκολ να «κλειδώνει» τη νίκη. Ο ΠΑΣ Νάξου κατάφερε να μειώσει προς το τέλος του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι παραπάνω που θα του χάριζε κάποιον βαθμό.

NAXOS STRATOYRIS 2016Το 0-1 ήρθε στο 25' με κοντινή κεφαλιά του Χαβδούλα (βλ. φώτο). Το 0-2 έγινε στο 70΄, όταν ο Δεδρινός πρόλαβε την έξοδο του Καρανίκα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 1-2 έγινε στο 90΄με καταπληκτικό σουτ του Κρητικού από τα 25 μέτρα.

Ο ΠΑΣ Νάξου ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς στο 83' ο Πιτταράς μετά από δυνατό μαρκάρισμα αντίκρισε την 2η κίτρινη του κ. Καλόγερα. Βοηθοί του Συριανού διαιτητή ήταν οι: Φαν Άακεν και Νεοκοσμίδης.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Σπαής): Καρανίκας, Δεγαϊτας Γ., Πετρόπουλος (76΄Μοσχονάς), Πιτταράς, Σέργης, Καρούσης, Κρητικός, Μπάκαλος (58' Καπαρέλης), Στρατούρης, Πρεβόλης, Καπετάνου.

Αναπληρωματικοί: Λαγογιάννης, Κακλαμάνος, Μανδηλαράς, Πετράς.

Αστέρας Τραγαίας (Βασαλάκης): Πόλια, Πενίκου, Μαράκης, Κατσούλης (83΄Δεγαϊτας), Χαβδούλας, Σφυρόερας, Επταήμερος, Μαρούλης (78' Τουλούπης), Λυμπερτάς (61' Πιτταράς), Λεγάκης, Δενδρινός.

Αναπληρωματικοί: Σπανός, Παραράς, Λαγογιάννης, Ψαρρός.

*Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον πρόσφατο χαμό του Γιατρού και Αντιδήμαρχου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Τοτόμη Πρωτονοτάριου.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares