Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2016 13:34

Ενθουσιασμός για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου στον ΝΟΣ

Σήμερα Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2016 συνεχίζεται ή δοκιμαστική λειτουργία τού έργου της Τηλεθέρμανσης τού Δημοτικού Κολυμβητηρίου τού νησιού μας, με σπουδαία αποτελέσματα μέχρι τώρα.

Κατάλληλη θερμοκρασία μεγάλης πισίνας, όταν χρειασθεί θα ξεκινήσει και ή λειτουργία της μικρής, ζεστά ντους και εξαιρετική λειτουργία σωμάτων εσωτερικής θέρμανσης.

Μετρήσεις θερμοκρασίας πισίνας καθημερινά (4 φορές), έλεγχος του έργου από φορητό υπολογιστή και πολύς ενθουσιασμός σε αθλητές, γονείς, υπεύθυνους του κολυμβητηρίου.

Σε μερικές ημέρες θα ανακοινωθεί το καινούργιο πρόγραμμα των προπονήσεων τού τμήματος της κολύμβησης, πού θα περιλαμβάνει και ώρες προπόνησης ενηλίκων.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί και ή έναρξη λειτουργίας του γυναικείου τμήματος Υδατοσφαίρισης, για ηλικίες από 8 έως 12 ετών.

Μακροπρόθεσμα ο ΝΟΣ, σε συνδυασμό με την συνεχόμενη λειτουργία του κολυμβητηρίου, στοχεύει στην συστηματική αγωνιστική συμμετοχή των ομάδων υδατοσφαίρισής του, σε όλες της ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών πρωταθλημάτων (ΑΓΟΡΙΩΝ {μίνι παίδων-παίδων-εφήβων} και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ {μίνι κορασίδων-κορασίδων-νεανίδων}) δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο τις βάσεις για την ανδρική αλλά και την γυναικεία ομάδα του.

Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα: 22810-88666 & 6982555707
Email: contact @nosyrou.gr

Εκ του Ν.Ο. Σύρου

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares