Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 22:29

Μικτές ομάδες: Με 22 παίκτες αύριο η προπόνηση της Μυκόνου

Στους 22 ανέρχονται τελικά οι ποδοσφαιριστές που θα προπονήσει αύριο στις 16:00 στο γήπεδο του Κόρφου ο Ενωσιακός προπονητής κ. Γιώργος Μοστράτος.

 Ο ενωσιακός προπονητής έχει μπει για τα καλά στο χτίσιμο των Μικτών μας ομάδων, οι οποίες όπως έχουμε τονίσει αποτελούν τον καθρέπτη του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Γιώργος Μοιστράτος σε αυτό το δύσκολο έργο έχει την απόλυτη αρωγή της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπως και όλων των προπονητών από τα σωματεία των Κυκλάδων, στους οποίου οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό η αλματώδη άνοδο στα τμήματα υποδομής του νομού.

Έτσι στη Μύκονο ζήτησε να δει 22 συνολικά ποδοσφαιριστές.

Από την Άνω Μερά στην προπόνηση θα λάβουν μέρος οι: Γιώργος Σταυρακόπουλος (2002), Άλκης Γκέζος (2004) και Διονύσης Μπομπάι (2003).

Ο ΑΟ Μυκόνου ανακοίνωσε τα εξής ονόματα:

1) ΑΘΛΗΤΕΣ 2001 :

ΜΠΟΜΠΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΤΑΟΥΝΤ ΜΗΝΑΣ, ΣΙΩΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΤΣΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΝΙΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

2) ΑΘΛΗΤΕΣ 2002:

ΨΥΛΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

3) ΑΘΛΗΤΕΣ 2003:

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΦΕΝΤΖΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΞΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΚΟΝΤΙΖΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΟΤΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΠΑΠΑ ΒΑΣΙΛ

4) ΑΘΛΗΤΕΣ 2004:

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα ποδοσφαιρικά παπούτσια τους, επικαλαμίδες και σετ (μπλουζάκι-σορτς) προπόνησης. Η προπόνηση γίνεται στα πλαίσια του Α’ Γύρου προεπιλογής-προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών που θα κληθούν στις Μικτές μας Ομάδες.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares