Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 21:17

Πρώτο τεστ θετικό για την Άνω Μερά και τον ΠΑΣ Τήνου [pics]

Πρώτο δείγμα θετικό για την Άνω Μερά, που έκανε τα δικά της αποκαλυπτήρια κερδίζοντας στο πρώτο της φιλικό 0-5 τον ΠΑΣ Τήνου, παρουσιάζοντας μία νεανική ομάδα με φρεσκάδα και παίκτες ικανούς να διεκδικήσουν οποιονδήποτε στόχο.

MYKONOS PAPOYTSAS GIORGOS FINALΠαρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Νίκου Τζιόβα βρήκαν αντίσταση στο πρώτο 45λεπτο απέναντι στον ΠΑΣ, βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν με 0-2 χάρη σε τέρματα των Αραπίτσα στο 20' και του «μπαλαδόρου» Κολιόπουλου στο 36', που άφησε άριστες εντυπώσεις και κέρδισε τον άτυπο τίτλο του MVP του Αγώνα.

Στην επανάληψη ο Μήτσικας (55'), ο Αβράμης (70') και ο Παστελόπουλος (72') διαμόρφωσαν το τελικό 0-5.

MYKONOS CENTRAL

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Τήνου που δεν έχει ούτε βδομάδα που ξεκίνησε την προετοιμασία του, παρά τις σημαντικές απουσίες άρεσε ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου έδειξε ομάδα με πολύ ταλέντο και ικανή να πρωταγωνιστήσει στη Β' κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία του προέδρου της Άνω Μεράς, Νίκου Σαντοριναίου, που ήρθε με το ιδιωτικό του σκάφος γα να παρακολουθήσει παρέα με τον αντιπρόεδρο κ. Νικολιουδάκη την πρώτη της ομάδας του, δείγμα του ενωτικού κλίματος που υπάρχει στο Μυκονιάτικο σωματείο.

Διαιτητής ήταν ο Καλόγερας

MYKONOS KALAMAKIAΣυνθέσεις

ΠΑΣ Τήνου (Σουμπασάκος): Καμολίνος, Δενακαριάς, Παγάνης, Ξενόπουλος, Ζιούλης, Λειβαδάρης Π., Φώσκολος, Δαρμής, Γιαννίτσης, Ζαλώνης, Βιδάλης Φ.

Έπαιξαν επίσης οι: Βιδάλης Τ., Βελλαλόπουλος, Αργυρόπουλος, Λειβαδάρης Γ., Κάτσα, Γιαννισόπουλος.

ΑΣ Άνω Μερά (Τζιόβας): Τζάβρας, Κουτσούκος, Παστελόπουλος, Καρανίκας, Χαματάι, Γιόγιος, Αραπίτσας, Καρφαρίδας, Μήτσικας, Κολιόπουλος, Κουκάς.

Έπαιξαν επίσης: Καρίμαλης, Σιουμπούλης, Αβράμης, Καρανάσος, Μοχάμεντ, Μπούμπουρης, Κοντιζάς, Τσίνας (υ.δ.).

*Το sportcyclades.gr ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του ΠΑΣ Τήνου για την φιλοξενία, όπως και την Άνω Μερά για την άψογη συνεργασία.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares