Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 20:04

Φιλκή ήττα από Εθνικό

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα δυνατό φιλικό είχαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του Μοσχάτου αφού αναμετρήθηκαν δυο ομάδες που θα συμμετάσχουν στον 4ο ομιλο.

Εθνικός Πειραιά και Πανθηραϊκός ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους με τους κυανόλευκους να παίρνουν τη νικη με 1-0 χάρις σε γκολ του Μαντζώρου με προβολή μετά από σέντρα του Κομνηνού στο 62'.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανθηραϊκός παρουσιάστηκε ιδιαίτερα κουρασμένος μετά τη σκληρή προετοιμασία και την ταλαιπωρία του χθεσινού ταξιδιού από την Νάουσα στην Αθήνα σε αντίθεση με τον Εθνικό που στα πρώτα 35' είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα χάνοντας πέναλτι στο 5' με τον Μανάλη (το κέρδισε ο Κομνηνός σε χέρι του Μπακάλη).

Στην επανάληψη, οι νησιώτες βελτιώθηκαν παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν.

Στο 7' ο Πουρή είπε 'όχι' στο σουτ του Κομνηνού, με την προβολή του Κατίδη στο 25' να φεύγει άουτ. Λίγο αργότερα ο Γερόλυμος βρήκε με αριστουργηματική σέντρα τον Μανάλη ο οποίος πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους, αναγκάζοντας τον Πουρή να πετάξει εντυπωσιακό τη μπάλα κόρνερ. Στο 33' ο Μωραϊτης επιχείρησε το μακρινό σουτ η μπάλα αναπήδησε στο έδαφος όμως ο Βουτσινάς έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 64' ο Πόνσε με τρομερή πάσα βρήκε τον Περιάλη όμως ο Βουτσινάς έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 68' ο Κατίδης βρήκε τον Λεωνιδόπουλου με φάουλ, όμως η προβολή του τελευταίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Πουρή που έδιωξε.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινας (60' Λευκοπουλος), Στασινός, Γερόλυμος (46' Παυλάκης), Στρατάκης (58' Λεκαράκος), Μπεχλιβανίδης, Μαρτίνος (69' Πίσσας), Λεωνιδόπουλος (79' Φύτρος), Κατίδης (74' Κατίδης) Μαναλης (46' Μαντζώρος), Σουλελές (58' Υπο Δοκιμην), Κομνηνός (62' Φωτιάδης)

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Πουρής (77' Ζωντος), Κορτσινίδης (70' Παραλίκης), Καλαγκάνης, Μκρτσιάν, Κουμπαρούλης, Μπακάλης (75' Φύτρος), Σαββίδης, Πονσε, Περιάλης, Ζώνας (46' Λαζαριδης), Μωραϊτης (52' Χύσα).

DROSIA MOSXATO MOSXATO MOSXATO1

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares