×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011 20:10

Στους 4ης η Περιφερειακή Παίδων, στις λεπτομέρειες αποκλείστηκαν οι Νέοι.

miktes_omades

Μεγάλη πρόκριση για την Περιφερειακή ομάδα Παίδων.

Οι παίδες του Αιγαίου κατάφεραν να αποκλείσουν την 7η Περιφέρεια (Αθηνών, Αν. Αττικής, Δυτ. Αττικής, Ευβοίας, Πειραιώς), ίσως την καλύτερη Περιφερειακή ομάδα της Ελλάδας και πέρασαν με το σπαθί τους στο final four που θα γίνει μετά το Πάσχα στην Χαλκιδική και θα αναδείξει την καλύτερη Περιφερειακή ομάδα Παίδων της Ελλάδας.

Οι πιτσιρικάδες μας έπαιξαν μεστό ποδόσφαιρο και παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 10΄από γκολ του Ποτουρίδη (Ολυμπιακός) κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 45΄με τον Γιώργου (Δωδεκάνησα). Το σκορ έμεινε μέχρι το τέλους του αγώνα με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα πέναλτι όπου η παίχτες της Περιφερειακής μας ομάδας επικράτησαν με 5-4 παίρνοντας έτσι το πολυπόθητο εισιτήριο για το final four.

Η ομάδα των Νέων μας δεν στάθηκε το ίδιο τυχερή αφού καλέστηκε να ανατρέψει το 1-0 που είχε χάσει στον πρώτο αγώνα.

Οι παίχτες του Κυρίου Θεοδώρου πάλεψαν μέχρι το τέλος αλλά παρόλο τις πολλές ευκαιρίες που είχαν δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη που θα τους έδινε το εισιτήριο για την Χαλκιδική μένοντας στο 1-1 με την 7η Περιφέρεια. Οι σκόρερ του αγώνα ήταν για την Περιφερειακή μας ο  Βούρος (Λέσβος ), ενώ για την 7η Περιφέρεια σκόραρε ο Ταυταρίδης.

Οι επιτυχίες των ομάδων μας είναι ήδη μεγάλη και μας καθιστούν ιδιαίτερα ικανοποιημένους και αισιόδοξους για το μέλλον του Αιγαιοπελαγίτικου ποδοσφαίρου.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares