Κυριακή, 03 Ιουλίου 2016 00:19

Με επιτυχία το προπονητικό σεμινάριο στην Πάρο‏

Υπό την αιγίδα του Πανκυκλαδικού συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ και την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και με την πολύτιμη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Saint George στην Πάρο το πρώτο προπονητικό σεμινάριο για υποδομές στις Κυκλάδες.


Το ''2dn Gerards Youth Seminar - Paros Island'' παρακολούθησαν 40 προπονητές, ενώ παρευρέθησαν και χαιρέτησαν ο πρόεδρος του Κυκλαδίτικου συνδέσμου προπονητών κ. Κάμπαξης, ο προπονητής κ. Ζελενίτσας, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ κ. Δημόπουλος, που αναφέρθηκε εκτενώς στις δραστηριότητες του συνδέσμου στην διάρκεια του Πανκυκλαδικού τουρνουά και ο έπαρχος Πάρου κ. Μπιζάς εκπροσωπώντας την συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Ομιλητές ήταν οι: Χουάν Ραμόν Ρότσα, Στάυρος Λέτσας, Μανόλης Παπαδάκης, Βαγγέλης Μπέκας.
Το παρόν έδωσαν όλοι οι προπονητές οι οποίοι συμμετέχουν με τις ομάδες τους στο Πανκυκλαδικό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου.
Ο Μιχάλης Παπαδάκης προλόγισε τους εισηγητές λέγοντας για τον Β. Μπέκα ότι βρίσκεται για το καλό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ είναι πολύ διστακτικός στο να υποστηρίξει πως και το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αντάξιο του, για τον Μανώλη Παπαδάκη ότι εκτός από τους μικρούς αθλητές τον ενδιαφέρει και η επιμόρφωση των προπονητών επιμένοντας σε θέματα ουσίας και όχι μόνο εντυπώσεων, ενώ στάθηκε στον ιδιαίτερο ρόλο του Χουάν Ρότσα που αφορά την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών για να φανούν μελλοντικά χρήσιμοι είτε σαν αθλητές, είτε σαν προπονητές ακόμη και σαν απλοί φίλαθλοι.
Αναφερόμενος στον κ. Λέτσα τόνισε την μεγάλη σημασία των σύγχρονων κριτηρίων στην αξιολόγηση των νεαρών αθλητών.
Ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Λάππας λόγω προβλήματος της τελευταίας στιγμής δεν παρέστη στο σεμινάριο, προπόνησε όμως κανονικά τα 

13522901 1090628281000113 2993515791084159457 o

παιδιά όλες τις ημέρες του καμπ.
Οι προπονητές - ομιλητές στάθηκαν ιδιαίτερα στην αναγκαιότητα να μπουν τα ντόπια ταλέντα στο επίκεντρο και να γίνουν οι πυρήνες της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου μας.
Όσοι παρακολούθησαν την πρωτόγνωρη αυτή διαδικασία έφυγαν με άριστες εντυπώσεις, με εμπλουτισμένες τις γνώσεις τους και τέλος άπαντες εξέφρασαν την ευχή να συνεχισθούν και να πιάσουν τόπο αυτές οι πρωτοβουλίες και να δούμε στην πράξη αποτελέσματα τόσο σε συμπεριφορές, όσο και στην μεθοδολογία των προπονήσεων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares