Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 19:24

Τα συγχαρητήρια στην ΑΕ Σαντορίνης

Σε αυτό το άρθρο θα δημοσιεύονται τα συγχαρητήρια προς την πρωταθλήτρια ομάδα των Κυκλάδων  ΑΕ Σαντορίνης, που πέτυχε την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

 

ΕΣΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων συγχαίρουμε την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης για την πανάξια άνοδό της στην Γ΄Εθνική κατηγορία που έκανε περήφανους όλους εμάς τους Κυκλαδίτες που αγαπάμε το μπάσκετ.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της η ΈΣΚΚ θα έχει δύο εκπροσώπους - πρεσβευτές στην Γ΄εθνική γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς και την καλύτερη διαφήμιση για το Κυκλαδίτικο μπάσκετ.

Να σημειωθεί ότι  την Α.Ε. Σαντορίνης περιμένει ο Πανναξιακός ΑΟΝ που έκανε φοβερή πορεία την σεζόν που μας πέρασε και άνετα παρέμεινε στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

ΑΟ ΘΗΡΑΣ

Η οικογένεια του  ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Ομίλου Θήρας συγχαίρει  θερμά την ομαδα καλαθοσφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία. 
Ευχόμαστε καλή σεζόν στην νέα κατηγορία χωρίς τραυματισμούς για τους αθλητές της ομάδας.

 Εκ του ΔΣ 

Νίκος Ζώρζος (Δήμαρχος Θήρας)

Ακολουθεί η συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θήρας, κου Νίκου Ζώρζου προς την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης με αφορμή την άνοδο της ομάδας Ανδρών στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης.

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και επισήμως να σας συγχαρώ τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας για την άνοδο σας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης Ανδρών.

Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα σημαντική τόσο για την ομάδα όσο και για όλους εμάς που σας υποστηρίζουμε και σας παρακολουθούμε. Η άνοδος στην Γ’ Εθνική Κατηγορία αποτελεί την επιβράβευση του κόπου, της προσπάθειας αλλά και της θέλησης σας για επιτυχία. Συγχαρητήρια πολλά σε όλους τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση για την πορεία της ομάδας σε όλη τη σαιζόν.

Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες! Συγχαρητήρια πολλά».

ΔΑΠΠΟΣ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία καλαθοσφαίρισης ανδρών και τους ευχόμαστε καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση Α.Ο, Άρης Σύρου

Ο Αθλητικός Όμιλος Άρης Σύρου συγχαίρει θερμά την διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και του αθλητές της Α.Ε. Σαντορίνης για την άνοδο του ανδρικού τμήματος στην Γ' Εθνική Κατηγορία.

Είναι πολύ σημαντικό για το μπάσκετ των Κυκλάδων που θα έχει άλλον έναν εκπρόσωπο στις Εθνικές Κατηγορίες. 

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα!

 ΑΟ Ερμούπολης 

O Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Ερμούπολης συγχαίρουν θερμά την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για την πανάξια άνοδο τους στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Σας ευχόμαστε νίκες και καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα!

Πανθηραϊκός

''Ο Πανθηραϊκός Α.Ο συγχαίρει την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης για την άνοδό της στη Γ' Εθνική Κατηγορία και εύχεται στην ομάδα μπάσκετ του νησιού μας καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares