×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 643

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 16:39

Παπαλόπουλος: Φαβορί ο Πανθηραϊκός και η Ρόδος

Δύο εικοσιτετράωρα πριν την πρεμιέρα του Πανθηραϊκού στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητών ΕΠΣ με αντίπαλο τον Αίγειρο Μυστεγνών βρήκαμε τον κόουτς της ομάδας της Λέσβου κ. Θοδωρή Παπαλόπουλο και ζητήσαμε τη γνώμη του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, την ομάδα του και γενικά τον 10ο όμιλο των ειδικών μπαράζ.

Να σημειώσουμε ότι ο κόουτς του Αίγειρου, κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ, καθώς τις τέσσερις τελευταίες σεζόν κατέχει τρεις τίτλους στο πρωτάθλημα της Λέσβου.

Για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πανθηραϊκό ο κ. Παπαλόπουλος τόνισε: «Έχω παρακολουθήσει την ομάδα του Πανθηραϊκού και αυτό που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι το φαβορί στο μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά και γενικότερα για την άνοδο στη Γ΄Εθνική. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι που θέλουμε να γίνει μέσα σε αθλητικά πλαίσια, θα παλέψουμε για τη νίκη και αν αυτή έρθει θα είναι ευπρόσδεκτη».PAPALOPOULOS

Όσο αφορά την επιλογή του Δημοτικού Γηπέδου που βρίσκεται στον Ταρλά, ο κ. Παπαλόπουλος τόνισε ότι αυτό έχει περισσότερο στόχο την οικονομική ενίσχυση: «Δεν έχει καμία σχέση η επιλογή του γηπέδου με το αγωνιστικό μέρος. Επιλέξαμε αυτό το γήπεδο και καταλήξαμε να παίξουμε εκεί έπειτα από συνεννόηση με τις άλλες ομάδες, θέλοντας πάνω από όλα να κόψουμε εισιτήρια για να ενισχυθούμε, καθώς το κόστος και μόνο της διαιτησίας είναι μεγάλο και κατά δεύτερο θέλουμε οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας που απαρτίζουν κατά κύριο λόγο το ρόστερ μας να παίξουν σε ένα πάρα πολύ καλό γήπεδο και να αποκτήσουν έτσι πολύτιμες εμπειρίες και να χαρούν τη συμμετοχή τους σε αυτούς τους αγώνες».

Για την ομάδα του και για το πως βλέπει τον όμιλο ο κόουτς του Αίγειρου είπε: «Εμείς δεν έχουμε ως πρώτο στόχο την άνοδο, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι θα παίζουμε τα παιχνίδια για να τα χάνουμε. Έχουμε σημαντικές απουσίες μετά τον Ιανουάριο, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα τα φαβορί είναι η Ρόδος και ο Πανθηραϊκός, αφού το μπάτζετ τους είναι πολύ πιο υψηλό από το δικό μας και διαθέτουν ομάδες με ποιότητα και πολλές λύσεις. Όμως θα πρέπει να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν παίζουν τα μπάτζετ ποδόσφαιρο».

PROMPONAS PAPALOPOULOS

Γιώργος Προμπονάς και Θοδωρής Παπαλόπουλος κατά την περσινή συνάντηση του Πανναξιακού και του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares