Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 00:05

Σφράγισε το εισιτήριο για την Α΄στη Νάξο ο Αίαντας

Ο Αίαντας Σύρου έμεινε ζωντανός στο τελευταίο παιχνίδι και μετά το στραβοπάτημα με τον Αστέρα, έσωσε την παρτίδα στο τέλος, όπου νίκησε 0-1 τον ΠΑΣ Νάξου, και πήρε την 2η θέση και την απευθείας άνοδο στην Α΄κατηγορία.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα έγινε στο 4ο λεπτό και άνηκε στους γηπεδούχους με το σουτ του Πρεβόλη να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Βαμβακούρη.
Από εκεί και μετά η ομάδα της Σύρου είχε τρεις καλές στιγμές στο 6΄, 7΄και 10΄ για να πετύχει ένα τέρμα, αλλά η αστοχία των επιθετικών του Αίαντα και Καρανίκας κράτησαν το παιχνίδι στο 0.
Στο 20΄έγινε η φάση που ξεσήκωσε αντιδράσεις των γηπεδούχων, όταν σε μια μπαλιά, ο Κατσιούλης βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.
Στο 25΄ μετά από μια κάθετη μπαλιά ο Χούρος βρέθηκε σε θέση τετ ατ τετ, και δεν δυσκολεύτηκε να περάσει και να πλασάρει τον Καρανίκα πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.
Στο 36΄Σουτ για τον Αίαντα έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Καρανίκας.
Στο 40΄ο ΠΑΣ Νάξου έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Πολυκρέτης, μετά από κόντρες βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ.
Στο 42΄φάουλ για τον Αίαντα μπλόκαρε ο θετικότατος Καρανίκας
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσαν σκληρές μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου, με τους φιλοξενούμενους του Αίαντα να παίζουν αμυντικά ώστε να διαφυλάξουν το υπέρ τους 0-1.
Παρόλα αυτά ο ΠΑΣ Νάξου είχε τρεις καλές ευκαιρίες να σκοράρει, η πρώτη στο 61΄όταν ο Κατσιούλης πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ μέσα στην μικρή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Η δεύτερη στο 80΄όταν σουτ του Φραγκίσκου έξω από την περιοχή πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βαμβακούρη. Και η τρίτη στο 90΄ λεπτό όταν ο πορτιέρο του Αίαντα μπλόκαρε κεφαλιά μέσα από την περιοχή.
Η μόνη καλή στιγμή για τον φιλοξενούμενο ήταν στο 85΄ όταν δυνατό σουτ έξω από την περιοχή κατέληξε άουτ.
Ο ΠΑΣ Νάξου είχε την απώλεια του Ξενάκη προς το τέλος του αγώνα που χτύπησε στο πρόσωπο. Ο νεαρός υπέστη κάταγμα στην μύτη. Οι συμπαίκτες του και η διοίκηση του εύχονται ταχεία ανάρρωση.
Διαιτητής: Ρούσσος Γ. Βοηθοί: Νεοκοσμίδης Γ. - Ψαρρά Ι.
ΠΑΣ Νάξου (Σέργης): Καρανίκας, Πιτταράς, Ξενάκης, Σέργης, Φλεριανός (46΄Μελανίτης), Πολυκρέτης, Κρητικός, Φραγκίσκος, Κατσιούλης, Πρεβόλης (60΄Καπετάνου), Καρούσης (73΄Σπαής).
Αναπληρωματικοί: Ζάκο, Πετρόπουλος, Χαριτίδης, Καπαρελης.
Αίαντας Σύρου: Βαμβακούρης (83΄Καμολίνος), Ζίκα (67΄Καραδήμας), Ρούσσος Γ., Καπλάνης, Καμπάνης, Συριανός, Χαλκιάς, Ρούσσος Γιάν., Μανουδάκης, Χούρος, Δασκαλάκης (78΄Μήτσκας)
Αναπληρωματικοί: Απέργης, Σακαρίδης, Ζερβάκης, Μαυράκης

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares