Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 21:42

Τρίποντο στο ντέρμπι για τον ΠΑΣ Νάξου [pics]

Ένα γκολ του Καπετάνου στο 80΄ήταν αυτό που έκρινε το Ναξιώτικο ντέρμπι της Β΄κατηγορίας στο ΔΑΚ Νάξου, δίνοντας το τρίποντο στον ΠΑΣ Νάξου που έφτασε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

syros RAOYZAIOS new13Ματς με λιγοστές φάσεις ήταν αυτό που έγινε σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου μεταξύ του ΠΑΣ Νάξου και του Αστέρα Τραγαίας. Η ομάδα του Μανόλη Σέργη, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά, απουσίας και του πρώτου σκόρερ Κατσιούλη, φαινόταν να έχει μπλοκαριστεί στην έμπειρη άμυνα του Αστέρα, με τους «πορτοκαλί» να φαίνονται επικίνδυνοι μόνο στις αντεπιθέσεις. Στην επανάληψη η φρεσκάδα του ΠΑΣ Νάξου επικράτησε και αφού αρχικά προειδοποίησε, στο 80΄και μετά από μία μπαλιά ξυράφι του Σπαή, ο Καπετάνου βρέθηκε απέναντι στον Πόλια και τον πλάσαρε, γράφοντας το τελικό 1-0 του αγώνα.

Σημειώνουμε ότι ο Μιχάλης Κρητικός που αποκτήθηκε από το Φιλώτι πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΣ Νάξου, ενώ στον Αστέρα επανεμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό ο Νίκος Πιταρράς.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Νεικοσμίδη και των βοηθών του Μουτάφη και της κυρίας Ψαρρά.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Σέργης): Χαριτίδης, Πολυκρέτης, Πιταράς, Τράκος, Σέργης, Κρητικός, Ζάκο (46΄Ζάκο), Φραγκίσκος, Καπετάνου, Σπαής (85΄Πετρόπουλος), Πρεβόλης (72΄Καπαρέλης).

Αστέρας Τραγαίας: Πόλια, Πενικού, Σφυρόερας (46΄Βασαλάκης), Κατσούλης, Βουτσίνος, Επταήμερος, Μαρούλης, Ψαρρός Στ., Τουλούπης (70΄Σαρρής), Δεγαϊτας, Πιταράς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares