Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 12:45

ΠΑΣ Νάξου: Ευχαριστούμε για το Κύπελλο Ήθους

 

Ο ΠΑΣ Νάξου συνεχίζει ακάθεκτος στην πορεία που έχει χαράξει που δεν είναι άλλη από την παραγωγή ολοκληρωμένων ποδοσφαιριστών, μα πρώτο μέλημα να διαθέτουν πάντα το απαραίτητο ήθος και να εφαρμόζουν τον όρο του «Ευ αγωνίζεσθαι».

Ο πολυτροπαιούχος σε επίπεδο τμημάτων υποδομής, Σύλλογος της Νάξου, πρόσφατα τιμήθηκε για 2η φορά τα τελευταία χρόνια με το εξαιρετικής σημασίας Κυπέλλου Ήθους, που είναι ένα τρόπαιο, του οποίου η κατάκτηση ίσως είναι η δυσκολότερη όλων.

Η ικανοποίηση της διοίκησης σίγουρα είναι έκδηλη, καθώς βλέπουν ότι τα θεμέλια που έχουν βάλει στον σύλλογο, είναι τα σωστά και το οικοδόμημα που λέγεται ΠΑΣ Νάξου έχει τις σωστότερες των βάσεων και μία ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον.

Η πρόσφατη βράβευση έφερε την ακόλουθη ανακοίνωση του ΠΑΣ Νάξου:

Ευχαριστούμε δημόσια την Ε.Π.Σ Κυκλάδων για την απονομή του Κυπέλλου ήθους της περιόδου 2014-2015 στην ομάδα μας.

Η ομάδα  μας επιβραβεύεται μ΄αυτή την τόσο σημαντική διάκριση για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια. Οι προσπάθειες εμάς και των συνεργατών μας, που έχουν στόχο την ανάπτυξη υποδειγματικής συμπεριφοράς των αθλητών και διαμόρφωση υγιών χαρακτήρων, αναγνωρίζονται.      

Πράγματι όταν θα περάσουν τα χρόνια και η συστηματική ενασχόληση με τον αθλητισμό εκλείψει εκείνα που θα μείνουν θα είναι οι αναμνήσεις αλλά και τα σημαντικά εφόδια που θα έχουν αποκτήσει και θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή και την διαδρομή τους μέσα στην κοινωνία. Σήμερα αθλητές – αύριο καλύτεροι άνθρωποι.

Για το ΔΣ

Το Γραφείο Τύπου του Π.Α.Σ Νάξου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares