Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016 02:54

Επιβεβαιώνει στον ΣΚΑΪ το S.C. ο κ. Φρέρης [vid]

Πανηγυρική δικαίωση για το sportcyclades.gr…  Η συνέντευξη μας  με τον κ. Γκιρτζίκη συνεχίζει να απασχολεί ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας και το κυριότερο επιβεβαιώνεται  από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ  κ. Φρέρη, ο οποίος  λίγο καιρό πριν την είχε αμφισβητήσει δημόσια.  Πανηγυρική δικαίωση για το sportcyclades.gr… Η συνέντευξη μας με τον κ. Γκιρτζίκη συνεχίζει να απασχολεί ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας και το κυριότερο επιβεβαιώνεται από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Φρέρη, ο οποίος λίγο καιρό πριν την είχε αμφισβητήσει δημόσια.

Στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» που παρουσιάζει ο Κυριάκος Θωμαϊδης ήταν καλεσμένος χθες ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης.

Στα λίγα λεπτά που πήρε το λόγο ο πρόεδρος, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τη συνέντευξη Γκιρτζίκη που τόσος λόγος είχε γίνει, με δηλώσεις διάψευσης από τον ίδιο, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ακόμα και ο Κυριάκος Θωμαϊδης είχε διαβάσει εκτενέστατα την συνέντευξη μας, την οποία χαρακτήρισε ακλόνητα αληθινή.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και νιώθουμε πραγματικά ηθικά δικαιωμένοι από την τοποθέτηση του προέδρου κ. Φρέρη, ο οποίος μετά την αναφορά του κ. Θωμαϊδη στη συνέντευξη Γκιρτζίκη που είχε δοθεί στο σάιτ μας, είπε: "δεν την αμφισβητούμε" και τον ευχαριστούμε που επιτέλους βάζει τα πράγματα στη θέση τους και εκθέτει δημόσια αυτούς που πανηγύριζαν και προσπάθησαν να κατασκευάσουν καταστάσεις εις βάρος μας.

Παρά το γεγονός ότι η ολιγόλεπτη συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από τη συνέντευξη μας ο κ. Φρέρης είχε το χρόνο να πει λίγα λόγια για την ΕΠΣΚ, τα οποία μπορείτε να τα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares