Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 20:38

«ΚΙΝΔΥΝΟΣ» Σας είπε ή δεν σας είπε έκπτωτους κ. Πρόεδρε;

Εκτός της αίσθησης που έκανε στο πανελλήνιο η συνέντευξη του προέδρου της ΕΠΟ στο S.C., φαίνεται ότι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών συναδέλφων που θέλουν να «ξεψαχνίσουν» την δήλωση, ενώ ο πρόεδρος μας κ. Φρέρης φαίνεται πρόθυμος να πει τη δική του άποψη, πράγμα που όμως κάνει με αρκετές «παραλλαγές». Εκτός της αίσθησης που έκανε στο πανελλήνιο η συνέντευξη του προέδρου της ΕΠΟ στο S.C., φαίνεται ότι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών συναδέλφων που θέλουν να «ξεψαχνίσουν» την δήλωση, ενώ ο πρόεδρος μας κ. Φρέρης φαίνεται πρόθυμος να πει τη δική του άποψη, πράγμα που όμως κάνει με αρκετές «παραλλαγές».

Την ώρα που όλοι μας έχουμε πιάσει κομπιουτεράκια και ημερολόγια για να λογαριάσουμε αν μας παίρνουν τα χρονικά περιθώρια για την ομαλή λήξη των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου και την έγκαιρη δήλωση του πρωταθλητή μας για να συνεχίσει στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική (αν αυτό καταστεί εφικτό), την ίδια ώρα, ο Πρόεδρος τη Ένωσης μας φάσκει και αντιφάσκει και με δηλώσεις του σε διάφορα σάιτ, ασχολείται πλέον αποκλειστικά με την συνέντευξη που μας έδωσε ο κ. Γκιρτζίκης, ενώ παράλληλα έχει αρχίσει να βάλει ξεκάθαρα κατά της διοίκησης της ΕΠΟ.

Είπαμε σαν S.C. είμαστε υπέρ του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και μόνο αυτού… άλλωστε το αποδεικνύουμε συχνά – πυκνά… μόλις χθες δημοσιεύσαμε συνέντευξη του προέδρου της ΕΠΣ Σάμου που αφορούσε την αδικία που συντελείται και κατά της Ένωσης μας.

Αντιθέτως στην ακόλουθη συνέντευξη δεν βλέπουμε ούτε λέξη που μπορεί να ωφελήσει το ποδόσφαιρο μας, αλλά έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να την διαβάσει κάποιος, αφού τότε θα καταλάβει ξεκάθαρα τα περί έκπτωτης ή μη ΕΠΣ Κυκλάδων.

  • Χαρακτηριστικός ο τίτλος: Φρέρης: «Μας θέλει έκπτωτους για τις ψήφους ο Γκιρτζίκης»
  • Χαρακτηριστικός όμως και ο υπότιτλος: «Ο Γκιρτζίκης δεν μας είπε ποτέ ότι είμαστε έκπτωτοι»

Διαβάστε την συνέντευξη του κ. Φρέρη στο sdna.gr και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

Ακόμα ένα ανοιχτό μέτωπο της διοίκησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αφορά στη διαμάχη με την ΕΠΣ Κυκλάδων, για την οποία μάλιστα ο Γιώργος Γκιρτζίκης δήλωσε ευθέως πρόσφατα ότι: “Έχει πάψει να αναγνωρίζεται από την ΕΠΟ” (στο sportcyclades). Η συγκεκριμένη δήλωση βέβαια διαψεύστηκε ότι έγινε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, σε επικοινωνία που είχε με τον Ρένο Φρέρη, όπως δηλώνει ο ίδιος στο sdna.gr.

Ο ισχυρός άνδρας της κυκλαδίτικης Ένωσης εξηγεί γιατί δεν έχουν βάσει οι προσπάθειες που γίνονται για διεξαγωγή νέων εκλογών στην τοπική ΕΠΣ, ενώ μιλάει και για τη γνωριμία του με τον Ιβάν Σαββίδη, παίρνοντας παράλληλα  αποστάσεις από τα “μέτωπα” που χτίζονται ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ. 

«Θέλει τους δικούς του ο Γκιρτζίκης»

«Είμαστε μία καινούργια διοίκηση, η οποία εξελέγη τον Ιούνιο του 2015. Βάσει του καταστατικού που υπήρχε, έπρεπε να προκηρυχθούν εκλογές πέρυσι το καλοκαίρι, όπως κι έγινε, με την παράταξη μας να παίρνει το χρίσμα με ψήφους 11-9 (υπήρχε κι ένα άκυρο σε σύνολο 21 σωματείων). Στο συμβούλιο βρίσκονται οχτώ σύμβουλοι δικοί μας και τρεις της αντιπολίτευσης. Μεταξύ αυτών είναι και ο κ.Καφτηράνης, το... καλό παιδί, όπως λέει ο κ.Γκιρτζίκης, λες κι όλοι οι υπόλοιποι είμαστε οι κακοί και δεν θέλουμε το καλό του ποδοσφαίρου των Κυκλάδων», λέει αρχικά ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιάννης Φρέρης. 

Για τους μη γνωρίζοντες, εκείνο που ζητούσε η αντιπολίτευση της ΕΠΣ, έχοντας στο πλευρό της και τον πρόεδρο της ΕΠΟ από τον οποίο στηρίζεται, είναι να γίνουν εκ νέου εκλογές τον περασμένο Δεκέμβριο, επειδή τότε ολοκληρωνόταν η τετραετία της προηγούμενης διοίκησης. Ήδη ωστόσο η παράταξη του κ.Φρέρη έχει δικαιωθεί δις από την ελληνική δικαιοσύνη, ωστόσο η υπόθεση πλέον πήγε στο διαιτητικό δικαστήριο κι αναμένεται να εκδικαστεί στη 1 Μαρτίου. Κι αυτό γιατί όπως εξηγεί στο SDNA: 

«Σε άρθρο που υπήρχε ήδη στο καταστατικό της Ένωσης από την προηγούμενη διοίκηση, αναφερόταν ότι εκλογές δεν θα γίνονταν τον χειμώνα, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που θα αύξαναν το κόστος των μετακινήσεων, αλλά τον Ιούνιο, όπως κι έγινε με την παράταξή μας να βγαίνει νικήτρια. Οι άνθρωποι ωστόσο θέλουν να γατζωθούν με κάθε τρόπο στην εξουσία και γι' αυτό εφευρίσκουν συνεχώς κάποιον τρόπο. Στη συνέχεια πάτησαν σε ένα άρθρο που ανέφερε ότι σε περίπτωση πρόωρων εκλογών, η διάρκεια της θητείας της συγκεκριμένης διοίκησης ήταν ως τη λήξη της προηγούμενης, δηλαδή τον Δεκέμβριο. Η υπόθεση ωστόσο πήγε δικαστικά και δικαιωθήκαμε για μία ακόμα φορά. Τώρα έχουν πάει στο διαιτητικό δικαστήριο, αλλά εκεί τέτοια υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί ξανά. Θεωρώ πως θα δηλώσει αναρμόδιο». 

«Πηγαίνουν να μας ρίξουν γιατί είμαστε τα... κακά παιδιά»

«Και τώρα λοιπόν τι θέλουν; Να μας ρίξουν γιατί είμαστε τα "κακά παιδιά" για τη διοίκηση της ΕΠΟ και τον κ.Γκιρτζίκη. Επειδή θέλει να μπουν οι δικοί του άνθρωποι στην προεδρία της Ένωσης. Και να προσθέσω σε αυτό το σημείο ότι στο διαιτητικό δικαστήριο έχουν πάει υποτίθεται με την υπογραφή τεσσάρων ομάδων για να μας κηρύξουν έκπτωτους, αλλά αυτό σας το λέω εγγυημένα ότι δεν έχει συμβεί. Λένε ψέματα. Έχω μιλήσει με τις συγκεκριμένες ομάδες και δεν μου έχουν πει ότι υπέγραψαν». 

«Ο Γκιρτζίκης δεν μας είπε ποτέ ότι είμαστε έκπτωτοι»

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί και μία ακόμα επισήμανση που κάνει ο κ.Φρέρης, βγάζοντας ουσιαστικά ψεύτη τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Σε πρόσφατη συνέντευξη του άλλωστε ανέφερε ότι δεν αναγνωρίζει την ΕΠΣ Κυκλάδων, ουσιαστικά θεωρεί έκπτωτη τη διοίκησή της, τη στιγμή ωστόσο που εμφανίζεται να έλεγε άλλα στην κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης. 

«Κάναμε πρόσφατα ραντεβού με τον κ.Γκιρτζίκη και μας είπε ότι δεν είστε έκπτωτοι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως εμφανίζεται να έχει δηλώσει κάτι τέτοιο». 

«Φίλος μου ο Σαββίδης, μπορεί να ηγηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Στη συνέχεια ρωτήσαμε τον Ρένο Φρέρη αν η δωρεά των 600 μπουφάν που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης στις ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων, σημαίνει κάτι ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ, ξεκαθαρίζοντας πως:  

«Θέλω να επισημάνω ότι η δωρεά έγινε από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη κι όχι από τον ΠΑΟΚ κι αυτό λόγω της προσωπικής φιλίας που έχω μαζί του. Γνωριστήκαμε στο πλαίσιο ενός ταξιδιού που είχα κάνει στη Θεσσαλονίκη κι ο ίδιος δείχνει τεράστια ευαισθησία για το θέμα των Ακαδημιών. Θέλησε να μάθει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και δέχτηκε να μας βοηθήσει με αυτή την προσφορά. Εμείς σε όλους τους μεγάλους ελληνικούς συλλόγους έχουμε απευθυνθεί για ανάλογη βοήθεια, αλλά μόνο ο κ.Σαββίδης ανταποκρίθηκε. Αυτό είναι όλο όμως. Σε σχέση με τις εκλογές της ΕΠΟ εμείς δεν είμαστε ενάντια ή υπέρ με κανέναν. Θα ακοούσουμε όλες τις πλευρές. Θεωρώ βέβαια ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι μία προσωπικότητα που σαφώς μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου». 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares