Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 00:12

Έμειναν στο "0" Αστέρας και Λάβα [pics]

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι που έγινε το πρωί στο ΔΓ Αγερσανίου Αστέρας Τραγαίας και Λάβα έμειναν στο 0-0.

Η ομάδα της Νάξου κατάφερε να ανακόψει την πορεία της Λάβας, ελέγχοντας απόλυτα την ροή του αγώνα, ενώ ήταν αυτή που στο πρώτο μέρος είχε και 2-3 καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ στον αγώνα.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Αγκαράι, σε μία διεκδίκηση χτύπησε εσκεμμένα τον Δεγαϊτα και ακολούθησε σύρραξη. Το αποτέλεσμα ήταν να αποβληθεί ο παίκτης της Λάβας, αλλά και ο Πιέτρι του Αστέρα που είχε εμπλοκή στην σύρραξη.NAXOS KATSOULIS new 1

Στην επανάληψη και παρά την προσπάθεια του Αντώνη Κατζέλη να αλλάξει το σχήμα στο παιχνίδι της ομάδας του, τα πράγματα δεν άλλαξαν και το μόνο που κατάφερε η Λάβα ήταν να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Τελικά το παιχνίδι έμεινε στο 0-0 και οι δύο ομάδες πλέον κοιτάζουν την επόμενη αγωνιστική, όπου ο Αστέρας υποδέχεται τον ΑΟ Σερίφου και η Λάβα που παραμένει πρώτη θα παίξει στο ΔΓ Φηρών με τον ΠΑΣ Νάξου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κολυμπίρης με βοηθούς τους κ.κ. Νεοκοσμίδη και Ψαρρά.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας: Λαγογιάννης, Πενίκου, Δρύλης, Κατσούλης, Δεδρινός, Επταήμερος, Μαρούλης, Πιέτρι, Πόλια, Δεγαϊτας (89΄Λεγάκης), Τουλούπης (87΄Μαϊτός).

Λάβα (Κατζέλης): Κρητικός, Δρόσος Κ., Σορώτος (53΄Βάλβης), Δεμιρτζής, Κολιούσης, Δακουρός, Φίτσο, Νομικός, Αγκαράι, Καφίρης (85΄Χαλβατζής), Βρενάγκρ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares