Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 15:36

Αγγελής: Αποφάσεις που καθόρισαν το αποτέλεσμα!

Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα του Πανθηραϊκού με τον Πανναξιακό σε συζήτηση που είχαμε με τον Αντιπρόεδρο του Πανναξιακού κ. Μιχάλη Αγγελή γίναμε αποδέκτες των παραπόνων της ομάδας της Νάξου, σχετικά με τη διαιτησία του προημιτελικού του Κυπέλλου.

Ο κ. Αγγελής αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του στους παίκτες της ομάδας του και τον Πανθηραϊκό, στη συνέχεια καυτηρίασε τις αποφάσεις του κ. Δεληγιάννη, οι οποίες όπως χαρακτηριστικά τόνισε καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε ο κ. Αγγελής:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ όλη την διάρκεια του αγώνα. Επίσης εύχομαι στον Πανθηραϊκό καλή συνέχεια για το θεσμό του Κυπέλλου. Στο σημείο όμως αυτό θέλω να καυτηριάσω τις αποφάσεις του κ. Δεληγιάννη που κατά την άποψη μου καθόρισαν το αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι στο 43' του αγώνα έκλεισε τα μάτια σε επικίνδυνο μαρκάρισμα από πίσω στον Κούτρο, από τον Luka, ο οποίος είχε παρατηρηθεί ήδη με κίτρινη κάρτα οπότε και θα αποβαλλόταν. Η φάση του γκολ προέρχεται από εμφανή θέση οφ σαίτ. Η τακτική του κ. Δεληγιάννη να δίνει ανύπαρκτα φάουλ (τουλάχιστον δέκα) υπέρ την αντίπαλης ομάδας δεν έγινε κατανοητή ούτε από εμένα ούτε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου. Τέλος θέλω να αναφερθώ στην φάση της αποβολής μου όπου, ο κ. Δεληγιάννης θεώρησε σωστό να αποβάλει εμένα επειδή φώναξα ότι "το μαρκάρισμα ήταν ορισμός της κίτρινης κάρτας" και όχι τον αντίπαλο παίχτη. Καλό θα ήταν οι διαιτητές να τηρούν τους κανονισμούς και να εξαντλούν την αυστηρότητα τους επί ίσων όρων και να μην χρησιμοποιούν δύο μέτρα και δύο σταθμά, καθορίζοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικά αποτελέσματα. Αν για μια απλή φωνή από τον πάγκο απέβαλαν παίχτες, αθλητές και προπονητές τότε τα σωματεία θα είχαν σοβαρό πρόβλημα ύπαρξης!!».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares