Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 21:54

Φρέρης: Έγινε κάτι που μας αιφνιδίασε

Η πρωταθλήτρια ομάδα που θα προκύψει από το τοπικό πρωτάθλημα της Πρώτης Κατηγορίας στην Σάμο ήταν η άτυχη της κλήρωσης που έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ στην Αθήνα.

Και αυτό γιατί για τα επόμενα δυο χρόνια θα παίξει στον 11οόμιλο, των μπαράζ ανόδου για την Τρίτη Εθνική Κατηγορία, μετά την απόφαση της ΕΠΟ να υπάρξει κλήρωση μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κυκλάδων, να υπάρξει κλήρωση ώστε μια από αυτές να πάρει την θέση του πρωταθλητή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου στον συγκεκριμένο όμιλο.

Έτσι η Σάμος θα είναι στον 11ο όμιλο με τις πρωταθλήτριες ομάδες Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Κορινθίας.

Ο πρωταθλητής Χίου στα μπαράζ που θα γίνουν τον προσεχή Μαϊο παρέμεινε στον 10ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις πρωταθλήτριες Λέσβου, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, που αναμένεται να είναι μια άκρως ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα σε σχέση με τον πρωταθλητή Σάμου που μετείχε μέχρι τώρα σε αυτό τον όμιλο. Από κάθε όμιλο προβιβάζονται στην Τρίτη Εθνική Κατηγορία οι δυο πρώτες ομάδες.

Σύμφωνα με την κλήρωση, μετά από δυο χρόνια σειρά να παίξει στον 11ο όμιλο θα πάρει ο πρωταθλητής Λέσβου και ύστερα από δυο χρόνια, δηλαδή το 2020 θα τοποθετηθεί σε αυτό τον όμιλο ο πρωταθλητής Χίου και θα ακολουθήσει ύστερα από δυο χρόνια ο πρωταθλητής Κυκλάδων.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΟ 

Η συγκεκριμένη απόφαση της ΕΠΟ, να γίνει κλήρωση σήμερα για το ποια ομάδα θα πάρει την θέση των Δωδεκανήσων στον 11ο όμιλο, έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στις τέσσερις Ενώσεις που μέχρι τώρα αποτελούσαν τον 10ο όμιλο, δηλαδή αυτό των νησιών του Αιγαίου.

..«Έγινε κάτι που μας αιφνιδίασε, οι ομάδες μας έχουν κάνει το σχεδιασμό τους και διεκδικούν το πρωτάθλημα στις Κυκλάδες με το δεδομένο ότι θα παίξουν στο 10ο όμιλο» ανέφερε στο ράδιο Αλήθεια ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ειρηναίος Φρέρης.

Τόσο η ΕΠΣ Κυκλάδων όσο και οι υπόλοιπες Ενώσεις, της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση της ΕΠΟ, σημειώνοντας ότι δεν θα παραβρεθεί εκπρόσωπος τους στην σημερινή κλήρωση, κάτι που έγινε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτης Διακοφώτης, επεσήμανε στο ράδιο Αλήθεια, ότι με δεδομένο ότι  πρόκειται επίσης για νησιωτική Ένωση, πρέπει να  έχει την ευκαιρία ο πρωταθλητής της να παίζει και αυτός στον όμιλο των νησιών.

«Εμείς είπαμε ότι από την στιγμή στην οποία στο πρωτάθλημα των μεικτών ομάδων η Ένωση μας αγωνίζεται στον όμιλο του Αιγαίου, δεν είναι δίκαιο στα μπαράζ ανόδου να είμαστε σε άλλον όμιλο» τόνισε ο κύριος Διακοφώτης, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ο ίδιος παραβρέθηκε τον περασμένο Μάρτιο στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ όπου πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση.

Δημήτρης Σταυρακάκης (Αλήθεια Χίου)

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares