Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 21:00

Δικαίωση για τις Μικτές μας

Ένα δικό μας ρεπορτάζ έφερε στην επιφάνεια την επερχόμενη αδικία η οποία διορθώθηκε χάρη στις ενέργειες της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ένα δικό μας ρεπορτάζ έφερε στην επιφάνεια την επερχόμενη αδικία η οποία διορθώθηκε χάρη στις ενέργειες της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η αλήθεια και το δίκιο κέρδισε… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του S.C., σήμερα έφτασε στην ΕΠΣ Κυκλάδων η απάντηση που περιμέναμε από την ΕΠΟ, με την οποία αποκαθίσταται η σωστή σειρά των αγώνων στην 2η φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Με σκεπτικό ορθής επανάληψης επαναφέρεται το αρχικό πρόγραμμα στους αγώνες της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος προεπιλογής των Μικτών ομάδων και αποκαθίσταται η αδικία που πήγε να διετελεστεί

εις βάρος των παιδιών μας και η οποία είχε έρθει στην επιφάνεια και πάλι σε αποκλειστικότητα από το σάιτ μας.

Η απόφαση έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους πάντες και τώρα οι Μικτές μας θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους επί ίσοις όροις.

Το sportcyclades αισθανόμενο πως συνετέλεσε στην ανατροπή της αδικίας, βάζοντας πάνω από όλα την αλήθεια και το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο, θα είναι εκεί δίπλα στα παιδιά μέχρι το τέλος, μέχρι την ολοκλήρωση της προσπάθειας τους, πολύ απλά γιατί πιστεύουμε πως το αξίζουν.

Βέβαια η δικαίωση αυτή της Ένωσης μας, αφήνει το μήνυμα πως στα προβλήματα και στις αδικίες, η ενότητα και η λογική μπορούν να οδηγούν σε ευχάριστα αποτελέσματα.

Και εμείς στο sportcyclades αποδείξαμε σε αυτήν την ιστορία ξεκάθαρα ποια είναι τα κίνητρα μας και πως αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο μας στην υπόθεση Κυκλαδικό ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο βάζουμε τέλος στις όποιες κακόβουλες εναντίων μας κρίσεις.

Ας κρατήσουμε όλοι σαν οδηγό αυτήν την υπόθεση, σαφώς και δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα, αλλά το αποτέλεσμα μας δείχνει τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που μας αφορούν.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares