Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 19:54

Επιστολή της ΕΠΣΚ στην ΕΠΟ‏ για τις Μικτές

Το θέμα της ισότιμης μεταχείρισης των Μικτών ομάδων του νομού μας παραμένει ανοικτό.

Η ΕΠΣΚ ακολουθώντας την σωστή τακτική κάποιου που έχει το δίκιο με το μέρος του και αποφεύγοντας την πεπατημένη της μυστικής διπλωματίας, απέστειλε την παρακάτω ξεκάθαρη, περιεκτική επιστολή με παραλήπτες τόσο την ΕΠΟ, όσο και τις υπόλοιπες ενώσεις της περιφέρειας:

Κύριε Πρόεδρε

Διαβάζοντας το πρόγραμμα των αγώνων του 2ου γύρου των Μικτών

Ομάδων, του 15ου Ομίλου (Αιγαίου), που μας αποστείλατε, διαπιστώσαμε ότι είναι διαφορετικό από αυτό του 1ου γύρου, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι στο δικό μας πρόγραμμα

δεν συμπεριελήφθη ρεπό, μας προκάλεσε ανησυχία και δυσφορία, αφού δεν υπήρξε ενημέρωση από την μεριά σας, για την αναγκαιότητα και την αιτιολογία των αλλαγών. Εάν οι αλλαγές έγιναν για να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά κάποια Ένωση, αυτές θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνουν και εμάς ή να υπάρξει αλλαγή στο πρόγραμμα μόνο δύο Ενώσεων αμοιβαία .

Θα σας παρακαλούσαμε να μας γνωρίσετε τους λόγους και το σκεπτικό της αλλαγής του προγράμματος των αγώνων .

Εάν οι λόγοι δεν είναι σημαντικοί, αιτούμαστε το πρόγραμμα να επανέλθει και να ακολουθήσει την σειρά των αγώνων, όπως αυτοί διεξήχθησαν στον 1ο γύρο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Λέσβου, Σάμου, Χίου, Αν. Αττικής 

ΑΓΝΟΙΑ Ο ΓΚΙΡΤΖΙΚΗΣ

Στο μεταξύ ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκης σε ερώτηση για το θέμα από δημοσιογράφο μεγάλου Αθηναϊκού σάιτ, υποστήριξε πως δεν γνωρίζει τίποτε για το θέμα, παραπέμποντας στις αρμόδιες επιτροπές. Παράλληλα θυμόταν την κατά μία ημέρα νωρίτερη άφιξη των αποστολών των Κυκλάδων, γεγονός που κατά την γνώμη του δεν εκτιμήθηκε. Οι αρμόδιοι βέβαια που παρέπεμψε, εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως χαλούν τον μισό προϋπολογισμό τους στα πρωταθλήματα αυτά[!!!]. Συμπλήρωσε δε πως οι αλλαγές έγιναν για να εξυπηρετηθεί η Χίος. Όμως κάποιος πρέπει να μας εξηγήσει γιατί δεν ενημερώθηκαν οι άλλες ενώσεις, γιατί η αλλαγή έγινε με τα Δωδεκάνησα και κυρίως γιατί δεν έγινε αμοιβαία αλλαγή και προχώρησαν σε διαφοροποίηση της σειράς των αγώνων. Απαραίτητο να προσθέσουμε πως το πρώτο ματς λογικά θα ήταν Δωδεκάνησα-Λέσβος, με τις δύο ομάδες να έχουν 7 βαθμούς έναντι 12 των Κυκλάδων από την πρώτη φάση. Ο νοών νοήτω....

Χ.ΣΕΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΙΤΗΜΑ

Επικοινωνήσαμε με την υπεύθυνη των Μικτών της Χίου κ. Χριστίνα Σεράφη, η οποία μας ενημέρωσε ευγενέστατα, πως ναι μεν υπάρχει πρόβλημα με τις συγκοινωνίες, αλλά δεν υπέβαλαν κάποιο αίτημα αλλαγής του προγράμματος τους.

Ούτε φυσικά τους ικανοποιεί το γεγονός ότι θα δώσουν τώρα εκείνοι 4 συνεχόμενα ματς χωρίς ρεπό.

Η ΟΥΣΙΑ

Αναμένοντας την απάντηση της ΕΠΟ με την ελπίδα να αποκατασταθεί η ομαλότητα και δεδομένου πως η τακτική των αρμοδίων καθόλου δεν εγγυάται για την δυνατότητα των Μικτών μας να αποκομίσουν ότι καταφέρουν με τον ιδρώτα τους, το sportcyclades υπερβαίνοντας τις μεγάλες, κυρίως οικονομικές, δυσκολίες θα κάνει τα πάντα για να είναι παρούσα η κάμερα μας στους αγώνες και μαζί με τους συνοδούς των παικτών να δημιουργηθεί μία ασπίδα προστασίας στα παιδιά μας, αφού η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυς όσων διαδραματιστούν.

Έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στις ομάδες μας και στον προπονητή, απαιτούμε την ισονομία  και περιμένουμε τα αποτελέσματα να διαμορφωθούν μέσα στις γραμμές των γηπέδων.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares