×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 23:47

Παραίτηση Βιτζηλαίου από τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Με ένα post στην επίσημη ιστοσελίδα που διατηρεί στο fb ο team manager του Πανναξιακού ΑΟΝ, Δημήτρης Βιτζηλαίος έκανε γνωστή την απόφαση του να παραιτηθεί από την θέση που κατέχει στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βιτζηλαίος είχε ανακοινώσει στην διοίκηση την απόφασή του από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Γνωστός για την αγάπη και το έργο που έχει προσφέρει ο ίδιος, ευχαρίστησε τόσο τις αθλήτριες της ομάδας, όσο και τον Ζόραν Κόβαζιτς για τα όσα έμαθε δίπλα του ευχόμενος σε όλους να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει τη φετινή χρονιά.

Το πόστ του Δημήτρη Βιτζηλαίου αναφέρει:

«Βγήκα έξω στο κατάστρωμα κ με μαύρη καρδιά έγραψα αυτό που είχα υποσχεθεί στον πρόεδρο από την Τρίτη. Την παραίτηση μου από τα καθήκοντα του team manager.

Οι τόνοι ιδρώτα που ρίχνουν τα κορίτσια σε κάθε προπόνηση, ο Ζόραν, επιμένω, ο πιο καλός προπονητής που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα κ το δέσιμο με τα κορίτσια αυτόν τον ενάμιση χρόνο που είχα την τύχη να είμαι δίπλα τους, δεν μου δίνουν περιθώριο να μην είμαι μαζί τους!

Ζόραν σε ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα δίπλα σου, για όλα όσα πετύχαμε την περσινή χρόνια κ σου εύχομαι να πετύχεις ακόμα πιο πολλά φέτος γιατί το αξίζεις!

Αποστολία, Σοφία, Σίσσυ, Ελένη, Αιμιλία, Γιώτα, Ειρήνη, Ελίζα, Κωνσταντίνα, Κατερίνα, Άννα, Ιωάννα, Σια, Ναταλία, Αλίσια κ Βίλμα σας ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη συνεργασία κ σας εύχομαι κάθε καλό σε ατομικό κ ομαδικό στόχο έχετε στο βόλεϋ αλλά κ στην ζωή σας!».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares