Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 17:28

Δύο στα δύο για τη Λάβα [vid]

Με νίκη συνέχισε της υποχρεώσεις της η Λάβα Εμπορείου, αφού στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β' Κατηγορίας, η ομάδα της Σαντορίνης επιβλήθηκε με 2-0 κόντρα στον μαχητικό Αστέρα Τραγαίας, στην αναμέτρηση που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής 18/10 στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αντώνη Χωριανόπουλου.

Την ώρα της διεξαγωγής του παιχνιδιού ο καιρός ήταν ιδιαίτερα ζεστός κάτι που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να μη δούμε αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα της Λάβας προήλθε μετά από ένα δυνατό γύρισμα του Αγκαράι, με τον Χριστιανό να πετάγεται στην πορεία της μπάλας αλλά να μη μπορεί να σκοράρει. Λίγο αργότερα ο Καφίρης δοκίμασε ένα ωραίο σουτ με τον γκολκίπερ του Αστέρα Πόγια, να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία τη μπάλα. Η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ανήκει στους φιλοξενούμενους, όταν σε αντεπίθεση στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Δενδρινός βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κρητικό, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλό και  δεν βρήκε στόχο. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινά με μια αρκετά καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν ο Δρόσος Α., έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Αγκαράι έπιασε μια όμορφη κεφαλιά όμως ο Πόγια αποσόβησε ξανά τον κίνδυνο. Στη συνέχεια είχαμε τη φάση που άλλαξε το παιχνίδι καθώς μετά από κόρνερ του Καφίρη, ο Κατσαμάνης πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να χτυπά πάνω σε αμυντικό της Τραγαίας, με τον διαιτητή της συνάντησης κ. Νεοκοσμίδη να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. υποστηρίζοντας ότι η μπάλα κτύπησε στο χέρι του αμυνόμενου. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Αγκαράι ο οποίος έγραψε έτσι το 1-0, παρά το γεγονός ότι ο Πόγια έπεσε προς τη σωστή κατεύθυνση.  Ο Αστέρας Τραγαίας στη συνέχεια προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση χωρίς όμως να πετύχει κάτι το σημαντικό, εκτός από μια πολύ καλή στιγμή με τον Δενδρινό να γίνεται κάτοχος της μπάλας, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κρητικού. Στο 75ο λεπτό του αγώνα ο Καφίρης εκμεταλλεύεται το λάθος γύρισμα των αμυντικών της Τραγαίας και βγαίνει σε θέση τετ α τετ, απέναντι από τον Πόγια, πλασάρει υποδειγματικά και διαμορφώνει το 2-0, κλειδώνοντας έτσι το τρίποντο για την ομάδα της Λάβας. 

Έτσι η ομάδα του Εμπορείου έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα και ετοιμάζεται τώρα για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Π.Α.Σ Νάξου. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Τραγαίας, που δεν έχει καταφέρει να μαζέψει ακόμα τον πρώτο της βαθμό, αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική τον Α.Ο Σερίφου εκτός έδρας.

Διαιτητές: Νεοκοσμίδης, Βακόνδιος, Ψαρρά

Λάβα (Κατζέλης): Κρητικός, Δρόσος, Δρόσος Κ., Κολιούσης, Φίκο, Κατσαμάνης, Αγκαράι, Καφιρης, Χριστιανός, Δεμιρτζής, Δακουτρός.

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Πόλγια, Δεδρινός, Μαρούλης, Βουτσίνος, Κατσούλης, Σφυρόερας , Ψαρρός, Τουλούπης, Επταήμερος, Πενίκου, Πιέτρι.

Βίντεο από το Volcano tv

LAVA TRAGAIA1

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares